Harmaa nassu, ruususuu

Lilou's Crush

Olipas siinä uuuta, tuossa otsikon ruususuussa.

Vaikka vietän arkipäivät kotona yksikseni nenä koneessa kiinni ja viikonloput ihan perheen kesken, olen silti sipaissut nassuun tuttua CC-voidetta, pyyhkäissyt poskipunaa puikosta ja lisännyt ripsaria ja kirkasta huulipunaa. Tykästyin erityisesti yhteen Lumenelta saaduista kesäpunista, se on tuo sävy 44, Ruusutarha.

Piristää tätä raskauskremppojen rytmittämää tukalaa oloa ja näiden mukanaan tuomaa harmaaseen taittavaa naamavärkkiä tuommoinenkin pieni juttu.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihana puna :) Ja kyllä kummasti piristää oloa, kun vähän laittaa naamaansa väriä ja muuta, vaikka ihan kotona olisikin.  Kaikesta kauniista saa energiaa. Tsemppiä raskauskremppojen kanssa <3

Hertta
Lilou's Crush

Se on kyllä just näin. Kun on siististi naama, siisti koti ja ajatukset järkässä, on paljon helpompi kärvistelläkin! Ihanaa sunnuntaita sinne suunnalle :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos sinulle -myönnän ihan täysin, että meikki teki peilikuvasta vähintäinkin 60% kivamman, on se jännää, miten todellakin liikunnan ja raittiin ilman puute tekee ihmisestä nuutuneen, harmaan ja vanhentuneen. Mutta ei, en silti valita, lyhyt aika tämä on näistä riesoista kärsiä :) Kivaa viikkoa sinulle!

Anna____ (Ei varmistettu)

Aivan asian vierestä, mutta muistin että olet ihastellut täällä Sam Edelmanin leoparditossuja useaan otteeseen. Pitkällisen metsästyksen jälkeen luovuin toivosta juuri noiden kenkien suhteen, pikkujaloille ei löydy kokoja mistään, sen sijaan löysin Dunen lähes samanlaiset ja lopulta edullisemmat (nahkaiset tai karvaiset) merkin omasta nettikaupasta... Briteistä suolaiset postikulut ovat silti halvemmat kuin verot.

http://www.dunelondon.com/trainers-dept3107_pg1/

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos vinkistä kovasti! Jäi vähän kaihertamaan, kun Luisaviaroman popot myytiin nenun edestä, käyn kurkkaamassa! Saitko jo kenkäsi, mitä tykkäsit?

Miaaa (Ei varmistettu)

Mä uskon, että ilman meikkiäkin olisit hehkeä!
Mä laitan erityisesti sairaana ym. kotona ollessani meikkiä, koska silloin on kerrankin aikaa ja usein silloin kaipaa piristystä muuten valahteneeseen ilmeeseen. Ostin itsekin juuri tuollaista hieman pinkkiä huulipunaa, piristää kummasti ja tulee keväinen fiilis. Sopii sulle tosi hyvin! Oletko sä kokeillut oranssia huulipunaa? Voisi sekin sopia hyvin :)
-Mia

Hertta
Lilou's Crush

Säilytetään se mielikuva :) Oikeasti olen eka, josta kaikki kysyvät ilman meikkiä, että "ootko sairas" :) Vaikka sitä käytänkin vähän, se lienee kuitenkin se elon merkit nassulle tuova juttu! Uskon poskipunan tervehdyttävään voiman siis :D

Ja sama täällä, jos olo on nuutunut, kummasti kohentuu edes vähän jollakin meikkihommalla. Tuo pinkihtävä on siitä helppo väri muuten, että käy aika monensävyiseen silmämeikkiinkin! Oranssia olen koklannut ja tykkäisin sitä käyttää mutta hitsi kun se kellastuttaa meikäläisen sävyisiä hampaita ihan käsittämättömän paljon! Ois niin kiva!

Anna___ (Ei varmistettu)

Kengät ovat vasta matkalla mutta raportoin tänne tuntemuksia kun ovat perillä.

Hertta
Lilou's Crush

Tosi kiva jos viitsit!! olivat hienot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.