Harmaa nassu, ruususuu

ruusutarha.jpg

Olipas siinä uuuta, tuossa otsikon ruususuussa.

Vaikka vietän arkipäivät kotona yksikseni nenä koneessa kiinni ja viikonloput ihan perheen kesken, olen silti sipaissut nassuun tuttua CC-voidetta, pyyhkäissyt poskipunaa puikosta ja lisännyt ripsaria ja kirkasta huulipunaa. Tykästyin erityisesti yhteen Lumenelta saaduista kesäpunista, se on tuo sävy 44, Ruusutarha.

P4303240.JPG

Piristää tätä raskauskremppojen rytmittämää tukalaa oloa ja näiden mukanaan tuomaa harmaaseen taittavaa naamavärkkiä tuommoinenkin pieni juttu.

Kommentit (9)
 1. Kengät ovat vasta matkalla mutta raportoin tänne tuntemuksia kun ovat perillä.

  1. Tosi kiva jos viitsit!! olivat hienot!

 2. Mä uskon, että ilman meikkiäkin olisit hehkeä!
  Mä laitan erityisesti sairaana ym. kotona ollessani meikkiä, koska silloin on kerrankin aikaa ja usein silloin kaipaa piristystä muuten valahteneeseen ilmeeseen. Ostin itsekin juuri tuollaista hieman pinkkiä huulipunaa, piristää kummasti ja tulee keväinen fiilis. Sopii sulle tosi hyvin! Oletko sä kokeillut oranssia huulipunaa? Voisi sekin sopia hyvin 🙂
  -Mia

  1. Säilytetään se mielikuva 🙂 Oikeasti olen eka, josta kaikki kysyvät ilman meikkiä, että ”ootko sairas” 🙂 Vaikka sitä käytänkin vähän, se lienee kuitenkin se elon merkit nassulle tuova juttu! Uskon poskipunan tervehdyttävään voiman siis 😀

   Ja sama täällä, jos olo on nuutunut, kummasti kohentuu edes vähän jollakin meikkihommalla. Tuo pinkihtävä on siitä helppo väri muuten, että käy aika monensävyiseen silmämeikkiinkin! Oranssia olen koklannut ja tykkäisin sitä käyttää mutta hitsi kun se kellastuttaa meikäläisen sävyisiä hampaita ihan käsittämättömän paljon! Ois niin kiva!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *