Hassuja herneitä

Lilou's Crush

Tykkään harhailla matkoilla ruokakaupoissa. Nykissä suosikkini on luomuruokakauppa Whole Foods, joka on konseptinakin jo niin huippuunsa hiottu, että jos ei hyllyjen ihmettely jo täytä päätä, niin brändinrakennuksen kyky sitten viimeistään. Ostan usein jotain omituista tai ennen maistamatonta tuliaisiksi kotiin. Tänään avattiin hassut herneet.

Ensi tuntuma hernesnackseihin oli "kuivattua hernekeittoa, ähmmmm...." mutta muutaman rapsakan palon jälkeen alkoivat maistua. Suutuntuma oli jotakuinkin juustosnacksin ja vauvojen maissinaksujen välimuoto. Uskoisinpa, että olusen kaverina olisivat ihan superherkkua, mutta sellaista ei näin sunnuntai-iltana ollut lähettyvillä.

Tykkään itse ihan hirveän paljon perunalastuista, mutta olen onnistunut addiktiotani vähentämään radikaalisti (jei!). Näissä herneherkuissa on 4,5% rasva, ripaus suolaa, riisijauhoa (varmaan selittää sen juustosnackstyyppisen tuntuman) ja öljyä. Ei mikään terveysruoka, mutta ei pahin mahdollinen pahekaan. Että jos sattuu kohdalle, kannattaa harkita -saattaahan näitä saada täältä kotimaastakin, mutta itselleni oli uusi tuttavuus.

PS. Makkarin lattia on valmis! Timanttilaikka siihen tarvittiin, että päästiin myrkkyliimoista eroon, mutta nyt on kuulkaa niiiiin kaunis lautaparketti asianmukaisten suojamuovien ja eristeiden päällä, ettei tosikaan!

Kommentit

annemi

Rakastan käydä ulkomailla ja hamstrata ruokakaupoista uusia tuttavuuksia mukaan kotiin. En harmi kyllä ehtinyt mihinkään ruokakauppaan Kalifornian reissullani, mutta otan ensi kerralla vahingon takaisin :)

-kata- (Ei varmistettu)

Hih, minä raahaan aina elintarvikkeita ulkomaanreissuista, erityisesti juuri sellaisia luomutuotteita, mitä ei Suomesta saa :)

Olisi kiva lukea lisää NY-postauksia!

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Mä olen ostanut samanlaisia (mutta eri brändin) hernesnäksejä koti-Suomesta jostain etnoruokakaupasta. Omaan suuhuni ne maistuivat pahvilta, joten en osta toiste. Ehkä pitäisi antaa niille toinen mahdollisuus?

terveisin samanlainen sipsiaddiktikko, joka myös onneksi on saanut pahettaan paremmin hallintaan

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.