Hay x Ikea = YPPERLIG

Lilou's Crush

HAY:n ja Ikean yhteistyöstä julkaistiin juuri tuotekuvia, ja ovatpa ne kivoja! Luulen, että tämän malliston hittihommat tullaan myymään loppuun hyvinkin nopeasti, sillä niin "haymaisia" ne ovat. Simppelia skandidesigniä parhaillaan. -Ja eiväthän nämä kaksi valmistajaa muutenkaan tyylilliseti niin kovin kaukana toisistaan ole, jos nyt Ikealle jokin perustyyli määriteltäisiin kaiken sen tavaravalikoiman keskelle.

 

Omia suosikkejani ovat "seinäsäilytin" ja vaaleanharmaa sohva sekä puinen penkki. Pidin myös tekstiileistä. Kaikenkaikkiaan, oikein makuuni oleva mallisto on kyllä tämä. Lokakuussa sitten tavarataloissa.

Kommentit

josha

Näyttää ihan todella hyvältä!

mandariiini
projektiaurinko

Ihania nuo ensimmäisten kuvien sohvapöydät. Ovat varmaan sitten halvempiakin kuin HAY:n tuotteet. :)

TeeTee (Ei varmistettu)

Odotan _niin_ kovasti tämän malliston saapumista. Tiedän näiden tuotteiden Saksa-hintoja, jotka tulevat varmaan hyvin pätemään myös Suomessa: tuon ylimmän kuvan vuodesohvan hinta on 500 e ja pyöreän sohvapöydän 40 e, seinäsäilytin maksaa 15 e, penkki 40 e, peilit 10-20 e, tyynynpäälliset 5 e, uudet värit saanut Ikea-kassi 2 e... Ikea take my money!

josha

Nämä hinnat kuulostaa ihan siltä että Ikea, mä tulen! :D

Ooh milloinkohan nämä tulevat myyntiin! Tosi kivan näköisiä (ja oletettavasti kivan hintaisiakin).

Tasaraita

Kivalta näyttää. Minä iskin silmäni heti noihin peileihin. Josko sellaisen hankkisi eteiseen ja saisi ne ainaiset tasolla lojuvat avaimet ja huulirasvat sinne piiloon.

Ikean kassikin näyttää kivalta uudessa kuosissa. Siinä kelpais tavaroita roudailla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.