Hei hei, New York, nähdään pian taas!

Lilou's Crush

  

 

Heippa kaverit, terkkuja JFK:n lentokentältä. Kiitänpä onneani, että varasin aivan tolkuttomasti aikaa paluumatkaan kentälle. Liekö kyse lähestyvästä syyskuun yhdeksännestä, vai mistä, matkan varrelle sattui monenmoisia erikoisjärjestelyjä kulkuvälineissä ja kentällä. Loppu kuitenkin hikinen ja hyvin. Vanha tuttu suurkaupungin lääh-puuh-helle yltyi vallan mahdottomaksi juuri, kun piti roudata laukkuja sinne tänne. valitsin jopa kadun varjoisan puolen, ennenkuulumatonta! Etenemistä ei varsinaisesti helpottanut muutaman kilon muotilehtikassi, jonka ostin töihin tuliaisiksi. Syysmuotinumerot, nuo ihanat paksukaiset.

Eilen olin liikenteessä aamuvarhaisesta iltamyöhälle, kiertelin, kaartelin kaupungilla ja kävin kaupoilla, ja vietin koko iltapäivän ja illan Nolitassa. Se taitaa olla suosikkikaupunginosani juuri nyt -toivottavasti sain kameraan edes pienen palan siitä tunnelmasta.

Ilmainen nettiaikani loppui n-y-t nyt, joten siirryn takaisin Gretchen Rubinin The Happiness Projectin pariin (eka self helppari ikinä, jota luen, ja ostin omaksikin vielä, ja hassua, mutta kylläpä päässä kuplii, hyvällä tavalla. Kunpa huomaisi useamminkin pysähtyä kiertelemään oman navan ympärillä!)

Nähdään pian!

 

PS liitin mukaan kuvis instagram-tililtäni -olipa ihanaa, kun teikäläisiä siellä jakoi reissuni kivoja pieniä juttuja <3 tilini löytyy nimellä lilouscrush, kuinkas muuten :)

 

PPS. Pahoittelen näiden mobiilipostausten kirjoitusasua -virheitä ei ole kovinkaan helppoa fiksailla, kun yhteys takkuaa kovasti. Mutta jee, minipädin kanssa pärjättiin!

 

PPPS. Mitäs tykkäätte J Crewlta ostamastani heppapaidasta? Minusta se on ihaha!

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Täällä toinen Amerikan matkailija, joka on myös tohkeissaan noista syksyn muotinumeroista! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hirrrviä kun olivat painavia :D Kassussa oli Vogue, Elle, InStyle eli nuo jättinumerot, ja sen lisäksi mm. seventeen, teen vogue ja muutama tuntemattomampi suuruus. Huh! Mutta ihania ovat, nyt pitäisi vielä löytää aika niiden selaamiseen :)

Toimitus
Toimitus

Hei Herttainen, jos ehdit mukaan niin nappaapa kiinni meidän haasteesta:

http://www.lily.fi/blogit/toimitus/haaste-asukuvaviikko

 

Hertta
Lilou's Crush

Don't mind if I do ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Menitkö autolla JFK:lle, kuinka kauan se kesti? Oma matkamme on kuukauden kuluttua, en haluaisi roikkua turhaan kentällä, toisaalta myöhästyäkään ei sovi...

Hertta
Lilou's Crush

Olen mennyt monet kerrat taksillakin -ja matka-aika on vaihdellut peräti kahdesta tunnista vajaaseen tuntiin, ruuhkista riippuen. Tällä hetkellä turvatarkastuksessa saattaa olla pitkät jonot, ja koneessa kehotettiin saapumaan kentälle 3h ennen lähtöaikaa. Mielummin hyvissä ajoin on oma tuumaukseni, koska, kuten omakin reissu osoitti, aina, aina, aina saattaa tulla jotain odottamatonta eteen. Ihanaa matkaa!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä erikoista mahtaa olla syyskuun yhdeksännessä?

Hertta
Lilou's Crush

ups, ei varmastikaan mitään! Tarkoitin siis tietysti 11.9, josta oli taas puhetta paikan päällä. Mutta sehän on tosiaan vasta huomenna. Tarkka olet, hyvä hyvä :)

Serythia (Ei varmistettu)

Haha, olen katsonut tuota samaa heppapaitaa netistä! Olen lähdössä huomenna New Yorkiin(ja nyt vähän huolestuttaa kuinka kauan joutuu jonottelemaan maahantulotarkastuksessa ym. Tuon päivämäärän takia...) 8 yöksi, joten täytynee munkin käydä sovittamassa ;) Ilmeisesti siellä on melko lämmin edelleen, pärjääkö illallakin lyhyillä hihoilla ja lahkeilla? Lähden kyllä matkaan hyvinkin kevyellä laukulla, tarkoitus on saada laukku täyteen paluumatkalle ;) Josta pääsenkin seuraavan kysymykseeni, että löytyikö kaupoista jo kivasti syksyistä vaatetta, erityisesti takkeja ja kenkiä(saappaita)? Entä talvitakkeja, vai onko vielä liian aikaista?

Hertta
Lilou's Crush

kannattaa toki varautua jonottamiseen -ja kah, sitten yllättyä iloisesti,jos käy näin kuin meikän menomatkalla, että heittämällä läpi :) Oli vielä todella lämmin. Siis kuuma, ja ainakin ensi viikolle luvassa samaa. Sisätilat viileitä, joten neuletakki tms on kyllä hyvä ruokaillessa jne. Paikallisten (?) varuste oli pitkälti farkut ja teepaita -osastoa, ja vaikka välillä tuli kuuma, koin sen kuitenin hyväksi varustukseksi itsekin, koska sisällä tosiaan aina viileätä. kaupoista löytyy todella hyvin jo syysvarustetta, ainakin suuremmassa osin, tuntuu, että kesä on siivottu jo pois. NIlkkureita, saappaita, nahkatakkeja ja sen sellaista :) Ihanaa ihanaa matkaa! Ja jos shoppailet Bloomingdalesilla, hae visitors centeristä lappu, jolla saat lähes kaikesta -10% alea. Sama juttu Macyllä -passi vain mukaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.