Hellehepenet

Lilou's Crush

Tänään juhlittiin kesäkekkereitä täydellisessä auringonpaisteessa ja helteessä. Miten osaakin sää parissa päivässä kääntyä 180 astetta hyytävän kylmästä huumaavan kuumaan! Mutta hieno taito, sää, kyllä tykkäsin tästä kuperkeikasta, vaikka vattanahkaa pitkin vierikin hikikarpalot.

Tämä sininen mekkoseni on hassu. Eräs nimeltä mainitsematon kollegani, miespuolinen, sen voin paljastaa, luuli asuani yöpuvuksi. Ja onhan siinä sellaiset viktoriaaniset-vai-mitkä-lie fibat.... Töissä pidän mekkoa housujen kanssa, en suosi minihelmaa oikeastaan koskaan, ei ole luonteva olo. Mutta koska tuo edellä mainittu helle, en olisi voinut kuvitellakaan lasten perässä paahteessa juostessani ja tarjoiluita kanniskellessa, että olisi vielä ollut paksut farkut alla.

Nyt täällä pakkaillaan kovasti, reilun viikon turnee päättyy huomenna, kun kurvataan taas kotia kohden. Että hei hei, Helsinki, pian nähdää taas!

Mekko H&M, sandaalit Birkenstock

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mekko on ihana. Muuten, ehkä outo kysymys, mutta mitä antiperspiranttia/deodoranttia käytät? Tai siis, etsin uutta tuotetta ja mietin, että olisko sulla vinkata jotain hyvää? (Ja muistelen, että täällä oli joskus joku postaus aiheesta...)

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, itteppä ihan masuhikikarpalot toin esille, eli ei ollenkaan turhan outo. Oli tosiaan kauheat probleemat, kun tulin vanhalle dödölle allergiseksi. Käytin pitkään kaikenlaiste herkkis-ihon tuotetta, mutta kyllä se on Doven sinikorkkinen antiperspirantti, joka toimii itselläni parhaiten. Tuoksukin on minusta kaikkein kivoin!

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Ihana, ihana mekko <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiiiitos :) hän on sekä kiva päällä että jotenkin hilpeä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.