Hempeänä

Lilou's Crush

Heti tänään oli passeli ilma kokeilla Zaran alen toista löytöäni, itselleni pikkuisen epätyypillisen hempeää mekkoa. Tykkäsin asusta ja kovasti (mekko on kyllä maailman helpoin vaate!) , joskin tässä mallissa ei parane ihan hurjasti huitoa ylävitosia, ellei mieli esitellä pikkareita koko konsernille, sen sain huomata aamulla parkkiksella.

Menin eilen illalla märillä hiuksilla nukkumaan, ja aamulla vastassa oli epämääräinen kasa kiharaa heinää. Tuo pään ympärin laitettava panta on pelastanut monta katastrofikampauspäivää, miksiköhän en useammin muista sitä käyttää.

Jotta ei vallan hempukaksi luukki menisi, laitoin jalkaan nuo pehmoiset ja ohkaista mokkaa olevat lompsintabuutsit. Eivät muuten olleet yhtään tukalat! Yllätyin! Ehkä vähän olisin kaivannut korkoa, just tähän asuun passeleita kenkiä odotankin postissa tuleviksi (kliks jos haluat kurkata:). Sitten on osaltani alet kollattu, toivomani kukkamekko ja kiva toppi jäivät löytymättä (tämän palautin) mutta tosi kivoja ja käyttökelpoisia juttuja onnistuin löytämään.

Mitäs tuumaatte, toimiiko tällainen vähän romanttisempi meininki meikäläisellä? Minusta ihan kivaa vaihtelua :)

Yllä: mekko Zara, buutsit Carvela, sormus YSL, panta Zara

Kommentit

Nellan (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Näin saman mekon, mutta en sovittanut sitä ja sehän on oikeasti tosi hieno. Meillä on myös suuntana Palma, itseasiassa jo ensi viikolla, joten pitänee tarkistaa minkälainen tarjonta siellä Zaroissa on. Tämän kevään Zaran mallisto ei ole ollut mieleeni, joten en aleistakaan paljon odottanut.

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Niin mullakin! Siis suuntana Palma ens viikolla :) Ou jee! Jos törmätään, moikkaa (tai laita kuva, niin mä moikkaan :) Ihanaa reissua!

Nellan (Ei varmistettu)

Ehdottomasti moikkaan, jos nähdään! Asumme 10 kilometrin päässä Palmasta, mutta tarkoitus olisi piipahdella siellä ainakin pariin otteeseen (tai joka päivä, jos saan 9-vuotiaan seuralaiseni suostuteltua).

Hertta
Lilou's Crush

Kivaa! Ja nyt pidetään peukkuja, että saadaan ihanat lomailusäät :)

Ramppa (Ei varmistettu)

Ja erityisen huonoon hiuspäivään tuo pantastyle on huippu kun vielä kierittelet hiukset sinne ympärille niin että tulee sellainen kokopäännuttura..
Siis samanlailla laitetaan tuo panta kuinnkuvassakin, mutta sitten vaan hiukset tungetaan ympärille, hyvin huolettomasti..
Tietenkään kukaan ei tajunnut mitä tarkoitan, mutta mun paras kesäkampaus ikinä. Ja juurikin ihmiselle, jolla on sormien paikalla kimppu kikkeleitä eli monimutkaiset kampaukset ei onnistu millään! Tämä onnistuu aina.
:)

Hertta
Lilou's Crush

Joo, se on just toinen vakkaritapani! Mun naamalle se ei jotenkin vain hyvin käy, joten siksi käytän sitä vain kotioloissa ollessa :) Aikamoiset kiharat muuten tulee päivän päätteeksi sillä tyylillä!

marietta

AHAHAHA!!! Kimppu kikkeleitä! :DDD

Ramppa (Ei varmistettu)

Jotenkin vaan niiiiin kuvaava, eikö? :)

Hertta
Lilou's Crush

:D

Stockholm by me

Toimii toimii!! Tykkäsin kaikesta - sekä mekon ja rentojen bootsien yhdistelmästä, pannasta ja kokonaisolemuksesta ylipäänsä. Vvvverrry nice! Hyvä muuten myös toi panta/nutturavinkki, vanhana kopykättinä aion kokeilla heti. 

Tosta sun kauniista Arty-sormuksesta sellainen kysymys että minkälaiset koot kyseisessä sormuksessa mielestäsi on, osaatko yhtään sanoa? Olen nimittäin löytänyt yhden kivan alennuksista nettikaupassa joten kaikki vinkit on tervetulleita. Kiitos etukäteen ja aurinkoista loppuviikkoa! 

Hertta
Lilou's Crush

Heippa ihanainen pitkästä aikaa :) Ja kiitos kauniista sanoista, näköjään joskus pitää hypätä yli totutsta väriskaalasta :)

Voi että, mulla on niin vähän sormuksia, että nuo mitoitukset ei ole mulle oikein tuttuja. Omani on kokoa 7, ja se on oikean käden etusormeen ja nimettömään ok (missä sitä pidän aina), vasempaan käteen liian suuri. Mutta tämähän taas ei auta yhtään. Mutta omani ostin tulkiten ihan YSL:n sivuilta löytyvää mittataulukkoa, se tuntui pitävän hyvin paikkansa (mittasin yhden sopivan sormuksen halkaisijan ja vertasin taulukkoon, meni kerrasta nappiin!). Mutta sormus on kyllä ihana: se jotenki "istuu" tosi hyvin sormeen, ja tänään kun unohdin kotiin, on ihan orpo olo. Mulla kun on noita kaksi, harmaa hopeinen ja tuo oranssi kultainen, ja pidän jompaa kumpaa joka päivä. Täytyy sanoa, että sormuksen pinnoite kämmenen puolelta etenkin hopeaisesta on jo aika kulunut, harmi!

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Voih, olet niin nätti, niin nätti ja mekko on päälläsi kaunis.

Hottentotti (Ei varmistettu)

Hieno asu, buutsit tasapainottaa romantiikkaa! Mistähän muuten löytyisi vastaavat kengät kotiäitibudjetille passelisti?

Hertta
Lilou's Crush

Löysin omani Asokselta, maksoivat muistaakseni 70€ alessa -siellä on aika hyvät valikoimat kenkuloita, josko sieltä sopivat löytyisi? Palautus tosin maksaa, jos menee koko pieleen, kuten itselläni just män. Pidän peukkuja että sulle löytyy hyvät, kivat ja sopivat :)

Pin (Ei varmistettu)

Eksyin blogisi sivuille tänään ensimmäistä kertaa. Ihana aikuisen ihmisen blogi, näytät kauniilta ja vaikutat kauniilta myös sisäisesti. Tulenpa kurkistamaan uudemmankin kerran.

Hertta
Lilou's Crush

Heipparallaa ja olipas kivaa kun löysit tänne :) Kiitos kovasti kivoista sanoistasi, luin ne ekana herättyäni kännykästä, ja voi veljet mikä alku lomapäivälle :) Hienoa päivää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.