Henkarihommia

Lilou's Crush

Keräsin koko asunnon kaikkien asukkien kaikista kaappeista tyhjinä roikkuvat henkarit kasaan. Aikamoinen läjäys!

Osa henkareiden asukeista on ollut talviromppeita, jotka on pakattu odottamaan syksyä ja osa vaatteista taas säilytetään tätä nykyä rullattuna henkarin sijaan. Osa on lapsilta pieneksi jäänyttä. Aika monen henkarin asukas on joutunut myös Konmarin tai sitä edeltänään vaatekaappien läpikäynnin uhriksi.

Mikä tässä on veikeää, on se, että kaikista eteenpäin laittamistani omista vaatteista olen vähän kaivannut ehkä yhtä tai kahta. Tässäkin sen huomaa, miten sitä jumittaa samoissa rytkyissä päivästä toiseen, etenkin näin lasten kanssa kotona ollessa. Ei minusta silti kapselikaappilaista tai varsinaista minimalistia tule, niin paljon mieliteot ja etenkin mielialat vaikuttavat pukeutumiseen. Johan sitä nyt hyvänen aika aurinkoisella kelillä laitetaan ihan toisenvärinen paita kuin synkällä säällä :D Ja entäs, jos ne ainoat mustat pöksyt sattuvat saamaan aamulla puurolautasellisen päälleen? Tai se täydellinen, yksi ja ainoa jakku haiskahtaakin "pitkälle päivälle"? Ei, en kyllä sellaista riskiä uskaltaisi ottaa, minä turvallisuushakuinen pukeutuja!

Olen varannut vielä täksi kevääksi kirppispaikan, joten saapa nähdä, tuleeko henkareita vielä lisää. Epäilen, että eipä juuri, sinne menijät jo majailevat tuolla Ikean pussissa. Mutta mistäs sitä koskaan tietää, miten lajittelupäivän sää saa suhtautumaan jäljelle jääneisiin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.