Herkkiä viivoja ihossa

11160-990x658.jpg

En ole koskaan haaveillut tatuoinnin ottamisesta. Hoitakoon tuo vahvasti raajoistaan tussattu perheen toinen aikuinen sen puolen.

2269-990x658.jpg

2270-990x658.jpg

Korealaisen Seoenoin viiva on herkkää, naisellista ja leikkisääkin. Johtuneeko tekijästä vai kuvien ihoista, useat näkemäni ovat myös hyvin vahvasti tämän ajan graafisissa trendeissä. Parinkymmenen vuoden kuluttua osaisi todennäköisesti moni arvata oikein tatuoinnin ottoajan, mutta haitanneeko tuo, jos kuva on harkiten valittu.

1842-990x658.jpg

7171-990x658.jpg

1659-990x658.jpg

Jos ottaisitte tatuoinnin, millaisen ottaisitte? Ja minne? Minä luulen, että ottaisin hyvin pienellä vasempaan ranteeseeni äitini signeerauksen hänen tuottoisimmalta vuodeltaan. Kuulostaa varmasti oudolta, mutta taakse liittyy elämänkokoinen tarina joka sitoo yhteen menneet ja tulevat. Ja jokin suuri tarina, muisto tai ajatus liittyy aivan varmasti suurimpaan osaan tatuointeja.

 

Kommentit (22)
 1. Itse kävin tässä kolmenkympinkriisin syövereissä ottamassa vasempaan kylkeen kainalon alle pienen tatuoinnin joka kuvastaa rakkautta lapsiini.
  Äärettömyyden symbolin johon on liitetty sana love.
  Nyt mietin toista ihan pientä tatuointia jalkaan, nilkan takaosaan..
  Itsekään en ole aiemmin tatuoinneista piitannut, enkä ole itseäni niihin sopivana tyyppinä ajatellut.. Mutta ehkä se on niinkuin sanotaan, että kun ottaa yhden niin ottaa toisen jne.
  Haluan kuitenkin, että tatuointini saa piiloon ja ne näkyvät vain niille joille ne haluan paljastaa 😉

 2. Otin ekan tatuointini ”palkinnoksi” 26 kg laihdutusurakasta juniorin syntymän jälkeen. Kuvaksi rintapieleen valitsin periaatteessa kliseisen sinisen ruusun, mutta itselläni tuo sininen ruusu oli/on seikkaillut unissani jo lapsesta asti, joten näin sain sen poimittua mukaani. Se edustaa myös elementtiä Maa.

  Toinen tatuointi takertui niskasta alaspäin selkärankaani: lohikäärme edustaa elementeistä kahta, tulta ja ilmaa. Lohis on myös muistotatuointi yhdelle vaiheelle perheeni elämässä.

  Kolmas tatuointi on omistettu lapsilleni, molemmilla on samat nimikirjaimet ja minuutilleen sama kellonlyömä omina syntymäpäivinään, joten leiskaksi muotoutui kauniin kiemuraiset RJS ja niiden alle 10:36.

  Neljäs kuva piirtyi oikeaan nilkaani: merihevonen (naaras) ilmentää neljättä elementtiä vesi ja merihevoset ovat mielestäni kauneimpia otuksia mitä meret syvyyksissään hellivät.

  Hyllyssä odottaa lahjakortti viidettä tatuointia varten ja senkin aihe on jo valittu, mutta ei vielä tiedoksi jaettu 😉

   

  1. Sinulla on jo ihan albumillinen muistoja iholla! Onnea urakasta, niin painon kuin lasten suhteen 🙂

   Merihevosissa on muuten tosiaan sitä jotakin. Yksi lempitauluistani on pieni grafiikanvedos, jossa on meriheppa ja venäläinen teenkeitin meren pohjassa. Ei mitään järkeä, mutta ihana 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *