Herkullisin mutakakku

Lilou's Crush

Kävin sunnuntaina Itikseen avatussa uudessa Eastonissa jossain mielenhäiriössä tekemässä isommat ruokaostokset -olisihan se pitänyt tietää, että pari päivää aiemmin avatussa keskuksessa on ensimmäisenä viikonloppuna aivan kammottava ryysis. 

Ei-niin-leppoisasta ostoshetkestä huolimatta reissu ei suinkaan ollut vesiperä! Cittarin jenkkituote-hyllyltä löysin nimittäin varsinaisen aarteen kunnon kaloripommin muodossa: Betty Crockerin "Chocolate Fudge Brownie Mixin". Tämän käsittämättömän hyvän mutakakun henkisen brownien saloihin minut on aikanaan vihkinyt nykkiystäväni Erika, joka toi avuliaana paketillisen miehelleni tuliaiseksi viime reissullaan, ettei vierotusoireet pääsisi liian suuriksi.

Paketissa on pussi kakkuseosta, sen lisäksi kulhoon lisätään yksi muna, vähän maitoa ja öljyä. Sitten homma sekaisin ja voideltuun uunivuokaan ja uuniin. Helpommaksi ei mene kuin pakastealtaan kautta, ja paremman makuiseksi ei mitenkään.

Valmis kakku on nimittäin täydellinen koostumukseltaan: ohuesti rapea pinnasta, venyvän tahmea mutta silti jämäkkä sisältä. Täydellistä jäätelön tai kermavaahdon kera, erinomaista myös yksinään. Jääkylmää maitoa vielä kyytipojaksi. 

Kommentit

Tasaraita

Nam! Näyttää niin hyvältä, että taitaa joutua testaukseen. :)

Hertta
Lilou's Crush

No on kyllä ihan SUPER hyvää ja todella tuhtia :) Suosittelen. Pakkaus taisi kustanstaa noin 4-5€ :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.