Hermunen

Lilou's Crush

Ajattelin esitellä teille Hermusen, joka on ikäänkuin kasvanut ranteeseeni kiinni viimeaikoina. Hermuska on yksi tärkeimmistä koruistani, kiitos mieheltäni eräästä menneestä heinäkuisesta illasta. Toisinsanoen, matkamuisto reissusta helvetin esikartanoihin ja takaisin, pieni paketti kultaa kainaloon noudettuna. Pieni ihana paketti, jolla on kova ääni, vieraan maan vuorokausirytmi ja pulleat makkaraiset reidet. 

(Kunhan tästä vielä vähän vanhenen, jelppaa koru myös muistamaan oman nimeni, jos tuppaa dynastia iskemään. Hyötykapistus kaikinpuolin siis.)

 

Translation: push gift, they say. I just say "thank you" and so did he.

Kommentit

jeni (Ei varmistettu)

Ihana ele mieheltäsi kiittää sinua kovasta urakasta. Arvostan <3

Hertta
Lilou's Crush

Aiemmin, siis ensimmäisellä kerralla, ja vielä sen jälkeenkin, olin sitä mieltä että päh minä mitään tarvitse tai halua, mutta nyt tämän viimeisen ponnistuksen jälkeen mieli muuttui, ja itsekin tykkään että tuosta "henkiinjäämistaistelusta" on ihan oma kunniamerkkinsä ;) Tykkään tästä ihan hurjasti!

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Ihanat värit tuossa korussa < 3. Yleensä näkee niitä kullanvärisiä versioita, mutta ne eivät jotenkin sykähdytä minua yhtään. Tuo puolestaan on todella kaunis : ).

Hertta
Lilou's Crush

Tämä on ihan kaikista koruista ja väreistä oma suosikkini myös, vaikka itse tykkään kyllä niistä "tavallisemmistakin" väreistä. Tämä on sillä tavalla sopivasti arkinen jotenkin, että sopii lähes kaikkiin arkivaatteisiini kivasti.

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihana mies:)
Ihana Hertta, ihanat tytöt:)

Hertta
Lilou's Crush

Ihana sinä, senkin höpsykkä :)

Kao Kao

Se on kovin kaunis, miehelläsi on hyvä maku :) Tosin huomaahan sen jo vaimon valinnasta :D

Hertta
Lilou's Crush

Hahahaa, todentotta :D Tunnustan, että värin valkkasin ihan itte, mies aikoi sellaista musta-kultaista ensiksi :) Mutta hyvä maku hällä ylipäätään, se on kyllä totta :)

Kommentoi