Hii-ohoi! Lattiaa näkyvissä!

image.jpg

”LATTIA! LATTIA NÄKYY!” huusi Monniska tänään ihastuksissaan siskon huoneessa, ja laittoi tietty heti jalalla koreaksi.

Pikkuhiljaa hiipii sekasorron keskelle selkeitä tiloja. Esikoisen huone alkaa olla maalausta ja pieniä sähkötöitä vaille mallillaan, ja seuraavana vuorossa on pienemmän huone, kun hankalat yläkaapit saadaan asennettua. Keikuttava on kolmessa ja puolessa metrissä, eli ihan perusraksatikkailla ei näistä olla selvitty, vaan ollaan raahattu appiukon heavy-duty-mörssärit tänne. Niilläkin muuten tekee tiukkaa kurkotella valmiina olleen komeron ylimmille hyllyille, kun niitä koetin pyyhkiä, joten jäänevät tyhjäksi, ja nämä itse rakentamanme jäävät pikkuisen matalammiksi.

Ah, ja toden totta, ovet ja karmit lastenhuoneisiin myös vielä puuhalistalla pikaisesti. Ovet blokannee sopivasti olkkarin verhottomista ikkunoista huoneisiin siintävää valoa että saatettaisiin saada aamulla pikku hetki lisää torkkuaikaa… Jeps, nämä pikaisesti paikalleen!

Mutta juu. Homma etenee. Lisää lattiaa näköpiirissä huomenna!

Kommentit (4)
 1. Vähän off topic, mutta kun kuvassa näkyy tuo dsr-tuoli ja meillä on tulevan ekaluokkalaisen kalusteet mietinnässä, niin onko ko. tuoli ollut hyvä pienelle koululaiselle? Vai istutaankohan siinä oman pöydän ääressä niin paljon, että tuolilla on iso merkitys.
  Tsemppiä remonttijatkoihin, vilauksista päätellen lopputuloksesta tulee hiano.

  1. Ei haittaa offtopicpicointi 🙂 meillä tyttö on tykännyt tuolista, kun on mukava istua (tutut keittiöstä, ehkä siksi?) mutta tämä tuolihan on aika matala: luulen, että läksyjen tekoon olisi liiankin matala, ne hän tekee keittiön pöydän ääressä, jossa taso ei ole yhtä korkea. Ja no, tunnustan että välillä röhnöää lattialla ja milloin missä läksyjen teko nyt maistuukaan 🙂

   1. Jatkan aiheen ohi… 🙂
    Fysioterapeuttituttava joskus antoi synninpäästön tuolle lasten läksyjen tekemiselle missä milloinkin. Sanoi, että kasvavalle on vaan hyväksi monipuoliset asennot ja niiden vaihtelu. Oma lapsensa kuulemma saattaa tehdä kirjoitus- tai piirustushommia pöydän ääressä, mutta sitten lukea vaikkapa nojatuolissa ”väärinpäin” jalat kohti kattoa.

    1. No näin muistelen itsekin kuulleeni 🙂 ja loogistahan tuo tosiaan onkin! Harmi, että nämä omat kirjoitusasennot ovat melko epäergonomisia 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *