Hiirilimppu ja haalarit

Lilou's Crush

 

Eskarin kevätjuhlat eilen. Ei varmaankaan tarvitse tarkemmin eritellä tuntemuksia, mutta sokka irtosi ja padot aukesi ja mitä kaikkea vielä. Hädin tuskin maistoin marjapiirakan makua. Enkä edes ollut suurin vetistelijä. Herkkiä hetkiä nämä.

 

Hiirilimpun,

kukkakimpun,

nyyttin pakkaan,

kissan pussin

selkään nakkaan.

Lähden maailmalle,

suuren taivaan alle.

(ja taas itkettää...)

 

Tytön toiveesta pukeuduin juhlaan samoin kuin hän: farkkuhaalarit jalassa asteltiin juhlasaliin molemmat. Koetin eilen illalla kysellä, eikö haluaisi mekkoa, muillakin ehkä olisi. Mutta ei, hän ei tiedä hienompaa kuin lappiksensa. Tuumasin, että olkoon niin sitten, siistit kun ovat molemmat.

Nauratti vähän tämä takinkääntö, itse kun aikaisemmin olen ihmetellyt, että miksi ihmeessä äidit haluavat pukea lapsensa kuten itsensä. No, eivät välttämättä varsinaisesti haluakaan, mutta homman kääntyessä ympäri, kenellä on muka sydäntä kieltäytyä, jos pieni ihminen sellaista toivoo?

 

Yllä: haalarit Crocker (saatu), paita ja neuletakki H&M, buutsit Carvela, laukku Marc by Marc Jacobs. 

 

Kommentit

Veeraa (Ei varmistettu)

Aaww, ihana loru! Ja mulla ensi viikolla lapsen ekat tarhan kevätjuhlat ikinä! Itkettää jo valmiiksi.. Ekat joulujuhlatkin olivat niin liikuttavat :) Tyylikkäinä olette olleet liikenteessä, niinkuin blogin arvolle sopii ;) Kaunista kesää teidän perheelle!
-Veera

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten jännittävä hetki tulossa, minä taisin niistää salaa hihaani silloinkin :) Sen oman piltin puolesta, oli liikuttava piirileikki, ja sitten niiden isojen eskarilaisten. Vanhassa päiväkodissa oli vielä jotenkin niiiiiin liikkis vaikka olikin reipas tuo eskarilaisten lähtölaulu "oon eskarin läpikäynyt, oon päiväkotiuran päättänyt" ja sitten ne reippaana pokkasivat ruusunsa. Ihanaa kesää teille ja kiitos kivasta kommentista, täjän on niin mukava päättää pitkä koneella istumisrupeama :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Uh apua, meillä oli tämä sama laulu tänään. Aivan mahdotonta pitää silmät kuivina! Epäilen vahvasti, että tässä on kyse jostain eskariopettajien salaliitosta. Olen kuullut tästä laulusta jo vuosia sitten samassa tilanteessa (ja mielentilassa) olleilta kollegoilta. Silloin ajattelin että pyh, mikä nyt yhdessä laulussa voi niin liikuttavaa olla? Mutta kun se alkoi... Huh. Sain tartutettua kyyneleet useampaan äitiin ja ehkä isäänkin. Pojan mielestä oli kuulemma noloa, mutta kyllä vaan on itsekin perinyt tämän taipumuksen. :) Mikä kappaleen nimi on ja kuka sen on säveltänyt, tiedätkö?

Hertta
Lilou's Crush

Meillä tyttö roikale suorastaan mehusteli etukäteen, ett itkeeköhän äiti ja isi, kyllä ne varmaan itkee, kun joskus on vähän liikuttanut ennenkin :)  en muuten olemmikään herkistelijä, mutta nämä lasten jutut, voi taivas!

tuo laulu liittyy ymmärtääkseni  eskarikirja "kisu pikkukuuhun", löytyisiköhän tekijätkin sieltä! Eiköhän se kohta tule kotiin, jos vielä ette saaneet? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, googlailemalla löysinkin. Meillä eskarikirjana oli Pikkumetsä. :) T:Johanna

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihanalta :) voi kuinka heti alkoi mielikuvitus laukkaamaan!

Maisakaisa (Ei varmistettu)

Ihana loru ja ihana asu! Mä odotan nenäliinat ojossa huomista eskarin kevätjuhlaa. Voi apua! Missä välissä ne kasvaa niin isoiksi, sniff!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.