#HMBalmaination

Lilou's Crush

Hitsi vie, elossa on nyt niin paljon liikkuvaa osaa ja hämmästelyä, että sellainenkin muotimaailman kuuma peruna kuin Balmainin suunnittelijayhteistyö ja sen kuvat ovat jääneet ihan selaamatta.

Jos jostakin, niin tähtösistä kamppis ei ainakaan jää kiinni. Samassa setissä Gigi Hadid, Kendall Jenner ja Jourdan Dunn.

Minulle kyllä kelpaisi joku huikea "showstopper" juhla-asu, punainen hame ja noista haaremihousuista ja kultanappitakista pidän myös. Tarpeeksi erikoista, että kestäisi monet kekkerit yhdistettynä johonkin hyvin yksinkertaiseen. Nuo ikonisemmat, Balmainin omimman tyylin kirjaillut vaatteet sen sijaan eivät oikein omaan makuuni istu, vaikka niissä wow:ia on ihan vaikka muille jakaa.

Iskeekö, uppoaako?

Mainoskuvat Mario Sorrenti for HM

Kommentit

Aisha J
Aisha

Uppoaa muhun, aika huikeeta katseltavaa! 

Hertta
Lilou's Crush

Joo, totta! nyt voisi kyllä sanoa mallistosta, että aikamoinen show!

Black Ballerina (Ei varmistettu) http://blackballerinan.blogspot.fi

Ihan mielettömiä luomuksia. Ajattelin jo, että "pakko saada" -vaatteita ei tulisi ihan heti vastaan, mutta taisin olla jälleen kerran väärässä..

Hertta
Lilou's Crush

Näitä on kyllä kerrassaan piristävä katsella, ihanan erilaisia mitä yleensä tulee vastaan :)

Alittletasteoflaetitia

Vihdoinkin lisää kuvia mallistosta, marraskuussa kaikki on köyhiä Balmain for H&M malliston takia :D

Hertta
Lilou's Crush

haha, toivotaan että ei kaurapuurolinjalle kukaan sen vuoksi joudu! mutta tosiaan, odotan ihan koko malliston näkemistä kovasti!

Hanna K
Sunday Blondie

Aijai, pinkki ja vihreä mekko kyllä iskevät minuun! Taattua Balmainia, mahtavia kasariviboja. Kysymys vain kuuluu: milloin oikein käyttäisin tuollaista mekkoa? :--D Ehkä jouluna. Tai uutena vuotena.

Hertta
Lilou's Crush

No niipä! Kotona siivotessa? Perjantaisin Possea katsoessa :D Olisi sitten ainakin mekko valmiina, kun NE isot juhlat, joita et edes osannut odottaa, ovat ovella :)

Hanna K
Sunday Blondie

Haha! No niinpä, mitä sitä hyvää mekkoa säästelemään – elämä on yhtä juhlaa, joten miksei sitä joskus virkistäisi itseään hauskoilla vaatteilla kotona ollessaan! :--)

(Niin, ja ne pikkujoulut. Kohta iskee taas mekkokriisi.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.