Holly&Whyte.

Lilou's Crush

Jos Marnin tuloa Henkkoihin odotellaan kyynärpäät tanassa, Holly&Wythen suhteen voi olla rauhallisin mielin, sillä siitä tulee osa kaikkien Lindexien pysyvää tarjontaa 21.3 alkaen.

Raikkaat värit, viimeistellyt mallit, pääosin luonnonmateriaalit ja huolitellut yksityiskohdat, näyttivät ihanan pirteiltän ja keväiseltä parin viikon takaisella talvisella showroom-käynnillä Jennin kanssa (katsokaa muuten täältä Jennin bongaamat Lindexin kuvapankkikuvat, ette usko silmiänne, ovat tosi kivoja!). 

 

Kun Lindexin keitokseen lisätään hippunen Maison Scotchia,  ruokalusikallinen J. Crew'tä, hyppysellinen Tommy Hilfigeriä, vähän sitä semmoista on H&W. Ja minä kyllä tykkäsin, että olipas maistuva soppa se, ehdottomasti paras Lindexin jutuista naismuistiin.

Mitäs työ tuumaatte?

 

Kommentit

hymyjä pakkasessa

Tosi hyvän näköisiä vaatteita! Yksinkertaisia, mutta pirteitä ja ihastuttavan paljon keltaista :) Keltaista ja raitaa, sitä tarvitsen tänä keväänä. Taidanpa myös antaa valkoiselle mahdollisuuden, saa raivata tilaa mustalta. Kivaa kun lemppariblogit vinkkaavat käymään Lindexissä, muuten olisi ehkä jäänyt huomaamatta :) (ja ainaisen H&M:n lisäksi)

esteetikko (Ei varmistettu)

Tosi kivoilta näyttää, nuo laukut ja merihenkiset jutskat... kyllä lompakko itkee.

MS (Ei varmistettu)

Ah! Kävin vielä varmistamassa tuon "Ah!"-fiiliksen Jennin blogista ja kyllä - toimii! En malta odottaa, että pääsee noita hypistelemään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!
http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvasta...

Ja täällä todella ihana blogi!
http://annika-diamonddiary.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

Annu, ja vielä tosiaan tuntuivat tosi hyviltä, jämäkkää kangasta ja hyvänlaisia leikkauksia. Olen kärkijoukoissa kun ilmaantuvat :) Etenkin tuo sininen jakku ja kauluspaita kiinnostavat.

 

esteetikko, onneksi nämä eivät ole ihan kamalissa hinnoissa -taitavat olla vähän tyyriimpiä kuin muu Lindexin valikoima. Ellei sitten innostu ostamaan isoa kasaa :D

 

MS älä muuta sano :)

 

vierailija, kiitos linkkivinkeistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.