Hommat pulkassa

Lilou's Crush

Tämmöistä päivän asua viikonlopulta, rukkasia myöten topattuna. Ei tullut kylmä.

Oli niin kivaa ulkoilla koko perheen voimin, että unohdin vähän olevani koipikuntoutuja ja käveltiin ihan liian kauas kotoa kun nuuskittiin näitä meille vielä uusia kulmia. Löydettiin suloisia pieniä ja valtavan suuria ja perin merkillisiä taloja lähimaastosta. Jos en olisi niin tavattoman laiska ulkohommissa, niin ehkä iskisi talokuume. Mut onneksi on järki päässä.

... viimeiset puolitoista kilometriä kotiin takaisin kotiin köröttelin sitten ambulanssipulkan kyydissä. Kaks päällä.

 

Toppis Canada Goose, pöksyt Stadium, pipo Prisman ihmeitä, turvalliset kengät Sorel, blogilahja toipilaalle, varpaat ja niiden omistaja kiittävät erittäin lämpimästi.

 

Kommentit

? (Ei varmistettu)

Miksi et vastaa kommentteihin...? Niitä on kuitenkin verraten niukasti ja silti moni jää täysin huomiotta.

Hertta
Lilou's Crush

heippa kysyjä, vastaan kommentteihin aina entäessäni -tosiaan muutama aiempi postaus on saanut vielä jälkikäteenkin kommentteja, joihin en ole vielä entänyt palata, ja töiden ja iltahulinoiden tuoksinnassa toisinaan jää vastaamatta. En tosin myönnä, että kovinkaan moni :) Onko sinulle jokin tietty juttu mielessäsi, mielelläni vastaan siihen vaikkapa ihan nyt heti :)

SatuH (Ei varmistettu)

Tukholmassa ei juuri muita asukomboja näkynytkään viime vkolla kuin Canada Goose -takkeja ja Soreleita - ilmeisesti tämän hetken The asu :) Mutta laadukkaita talviasuja, joten mikäs sen parempaa. Sorelit on kyllä todella hyvän näköiset, mutta olen kuullut, että melkomoisen panavat kävelyyn? True?? Etenkin lasten kengät tuntuivat aika raskailta pieniin jalkoihin.

Hertta
Lilou's Crush

SatuH, hih, tiiätkö, sieltä tämä kombo itselleni valikoitui, tosin jo kuusi vuotta sitten, kun olin mainosfilkkaa kuvaamassa ja ihmettelin lämpimänä pysyvää ruotsalaista kuvausryhmää meidän toppautuneena mutta silti palellen. Ja totta on, ovat turkasen painavat, eivät siis todellakaan kävelykengiksi parhaat. Noin niinkus lasten kanssa ulkona" seisoskeluun" todella hyvät ja toki kylmille keleille muutenkin jos ei edessä ole kilsaa pidempää reissua. Hennolle tytölleni en näitä ostaisi, vaan vastaavat mutta hyperkevyet kengät, joiden nimeä en muista, mutta joita saa sokoksesta. Oli meillä viime talvena, tosi hyvät!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.