Höpöhöpöä ja huutishommia

Lilou's Crush

Meillä on ollut supertehoviikonloppu asunnon laiton kanssa; olkkari alkaa olla kohta kondiksessa, kunhan kirjahyllyt (Stringin seinähyllyt) saapuvat.

Ovat kuten tuossa kuvassa: valkoiset, koivuisin hyllyin, mutta meille tulee neljä tikasta 75cm-korkeaa perushyllyä, ei noita lattiaan saakka ulottuvia kaappeineen. Semmoiset "leijuvat hyllyt" olkkarin pitkälle seinälle. Vanhat korkeat tikashyllyt ja työpöytä menevät tytön huoneeseen.

Tätä kotia ei tuunatakaan edellisen tapaan valkoiseksi, vaan valkoisten seinien rinnalla puu, värit ja lämpö ovat nyt ne jutut meillä kotona. Tuntuu hyvältä, vaikka ei ehkä niin tyylikkäältä näytäkään. Oma pesä.

Pohdin täällä vaatehuonetta järjestellessäni, että aloittaisinko ehkä huutisrumbaa tyttösen ja omille vaatteilleni -lieneekö ruudun toisella puolella kiinnostusta edullisille n. 86-92 senttisille perusvaatteille ja koon 23-25 kengille? Jos näin, niin suoritan kuvaussouvia lähipäivinä ja ilmoittelen, kun huutis on valmiina :) Ainakin Eccon talvikenkiä oli pienten pinossa ja muutama välikausihaalari yms semmoista.

Lisäksi laitoin muuten justiinsa huutikseen meidän edellisen kodin ruokapöydän, joka on edelleen kelpo, mutta nykyiseen keittiöömme auttamattomasti liian pieni. Sinne pääseepi tästä kliksauttamalla.

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Ihan aiheen vierestä, mutta sulla on ilmeisesti aika paljon COS:in vaatteita (?) :)

Vastaavatko COS:in koot mielestäsi normaalia, vai ovatko isoja/pieniä? COS:in materiaaleista on sanottu, että osa on laadukkaita ja osa ei. Onko sulla laajempaa kokemusta tästä, ts. mitä kannattaa ostaa ja mitä ehdottomasti välttää?

Kiitos jos viitsit vastailla (tai tee vaikka "COS-opas" postaus, uskoisin että kiinnostaisi muitakin :) ) Suunnittelen verkkokaupasta tilaamista, mutta aikaisempaa kokemusta kyseisen merkin vaatteista ei ole...

Hertta
Lilou's Crush

Heippahei, juu, jonkin verran on COS:ia kaapissa ja kovassa käytössä. Koot on mielestäni just keskivertoa, ainakin oman kokemukseni mukaan. Olen yleensä kokoa 36/S, ja noita ostan COS:istakin. Eli eivät ainakaan ole kamalan niukkoja. Olen COS:in tuotteissa noudattanut pääsääntöisesti perusperiaatettani, eli pyrin ostamaan luonnonkuituja, ja niistä ei ole pahaa sanottavaa, villa, cashmirvilla ja puuvilla ovat käyttäytyneet ihan odotusten mukaan, cashmirhan aina nyppyyntyy käytössä kun on herkkä kuitu muutenkin. Eli voisin sanoa että hinta-laatusuhde on mielestäni oikein kelpo. Verkkokaupan postarit olivat maltilliset 5€, eli siksikin voin suositella ainakin kokeilemaan, normaali palautusoikeuskin toki verkkokaupassa on, jos ei kuitenkaan sitten natsaisi :)

vierailija (Ei varmistettu)

Meillä asustelee pieni tyttönen joka käyttää kokoa 86-92, kengissä nyt kokona n. 23 joten kyllä niille lapsen vaatteille kiinnostusta olisi!

MustHave

Kiinnostusta olis niille lasten vaatteille! Taas :)

Madam (Ei varmistettu)

Juuri tuon kokoisille lastenvaatteidelle olisi tilausta. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.