Hotelliaamiaistreffit

P1290030.JPG

Yhteistyössä City Shopparin kanssa

Oltiin ihan  villejä miehen kanssa eilen. Karattiin heti aamusta tref-feil-le!

Olen mukana Cityshopparin kampanjassa, jossa valita yhden edun testattavaksi. Valitsin syömistä, tietysti, ja vielä sellaiseen aikaan, että päästiin harvinaisella tapaan ihan kaksistaan ja rauhassa pöydän ääreen Radisson SAS Bluen Superaamiaiselle. Enpäs muista ihan äkkiä, koska viimeksi tällainen tilanne olisi ollut, joten nautittiin kyllä ihan täysillä. Kamerasta löytyi jopa yksi super-cheesy kädestäpitelykuva, mutta se oli kyllä liian siirappista tähän laitettavaksi.

P1290046.JPG

Jututin Radisson SAS:in iloista ravintolapäällikköä, koska halusin tietää vähän lisää aamiaiskonseptista. Superaamiainen oli nimittäin tosi hyvä, monipuolinen, ja sain kuulla, että mahdollisimman pitkälti luomua ja tuoreista raaka-aineista. Lämpimän aamiaisbuffetin (paras pekoni aikoihin!) lisäksi tarjolla oli salaatteja, marjoja, kasviksia ja jyviä jos jonkinmoisia, ja tietty erilaisia leipiä ja kahvileipiä. Ekstrakivana juttuna, aamiaisen hintaan kuuluu myös keittiöstä tilattavat erilaiset aamiaismunakkaat, uppomunat ja sen semmoiset,  sekä erikoiskahvit -me tilattiin molemmille latet.

Kun kerran treffit ja kaikki.

P1290014.JPG

P1290058.JPG

P1290026.JPG

P1290017.JPG

P1290055.JPG

P1290038.jpg

P1290043.JPG

P1290061.JPG

Superaamiaisen hinta on normaalisti 19,90 -Cityshopparilla syö kuitenkin kaksi tuohon hintaan itsensä killilleen. Käytin etua maksaessani muuten cityshopparin mobiiliversiota. -Se muovinen kortti itselläni on ollut varmasti 15 vuotta, mutta takaisin en enää vaihda:  onneton onnistuin aina hukkaamaan korttini ennenkuin vuosi tuli edes täyteen. Cityshopparin (24€) voi ostaa suoraan mobiiliin (täällä ohjeet), ja se toimii ilmaisella Cardu-sovelluksella, johon voi latailla sitten muitakin etukortteja.

P1290006.jpg

Täytyy sanoa, että olipa harvinaisen hurmaava päivän aloitus -vaikka en edelleenkään mikään romantikko myönnä olevani, toisin kuin ihan hupsu mieheni 😉 Hotellia aamiaispaikkana ei kannata muuten yhtään arastella, itse kävin ennen perheellistymistä ja muuttoa kauemmas keskustasta hotelliaamupaloilla kavereiden kanssa, ihan vain poikkeamassa ja irtautumassa arjesta hetkeksi.

 

PS. Bonarina, istuttiin hyväntuulisen Lipposen Paavon vieressä! Päivän julkkisbongauskin siinä samassa siis.

Kommentit (8)
  1. Aamiaistreffit, ihan mahtava idea! Me ollaan miehen kanssa muutenkin aamupalaihmisiä, millään muulla ruualla ei oikeesti oo niin väliä, aamupalasta saa parhaimmat kicksit 😉 Ja yhdistettynä treffeihin, kuulostaa täydelliseltä <3

  2. Nam, näyttääpä ihanalta! 🙂 Kyllä treffit vaan piristää, arkeen tulee ihan uutta hohtoa. Ja kyllä siirappikin on hyvästä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *