Hourglass -kelpo kosmetiikkalöytö rapakon takaa

Lilou's Crush

Nykkireissuihin kuuluu poikkeuksetta haahuilu pitkän kaavan mukaan Sohon Sephorassa (hyvä valikoima, paljon myyjiä). Usein ostankin varastontäydennyksien (Narsin poskipuna, Bobby Brownin kulmakynä ja siveltimet noin perussettinä) lisäksi jotain ennestään tuntematonta.

Tällä kertaa tutkimusretkeilijän koriin sattui sopivasti New Yorkissa jo vuonna 2004 perustetun Hourglassin huulipuna ja kulmakynä. Itseasiassa juuri siksi, että edellä mainitti Bobbi Brownin kulmakynä on kuulemma lopetettu, ja myyjä kertoi parhaan harmaan sävyn löytyvän tältä merkiltä.

Hourglassin bränditarina kertoo sen yhdistävän täysin uudenlaisia tuotekoostumuksia teknologisiin innovaatioihin -mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, olen tyytyväinen toimivuuteen.  

Oma punani on Girl Lip Stylo, sopivasti näin luovan alan mimmille sävyssä "Creator", joka on pitkään etsimäni pinkihtävä nude. Oikein kiva! Tuo pakkaus on kaunis, oikein painava ja kalliin oloinen, väriä on kynänmallisesta päästä hyvä levittää lennossakin. Ainoastaan tällainen rähmäkäpälä joutuu vähän keskittymään korkin sulkemiseen nyt, kun puna ei ole vielä kulunut ja tuo koko kärki pitää sovitella hellästi korkin sisään.

Kulmakynä Arch Brow Sculpting Pencil puolestaan on oikea "3-in-1" koska Bobbi Brownin kynästä tutun kolmiomaisen terän avulla on helppo piirtää tarpeen mukaan yksittäistä karvaa tai värittää lappeeltaan laajempaakin pinta-alaa. Sen lisäksi koostumus on vahamainen, eli sekä väri että kulmat pysyvät kuosissa. Sävyjä on peräti yhdeksän! Omani on Ash.

Hourglass sijoittuu hintaluokassaan aikalailla samoihin kuin Narsit, Macit ja Marc Jacobs. Tarkkoja tuotteiden hintoja en muista, mutta kolmisenkymmentä dollaria per juttu, eli vähän alle sen euroissa. Brändi on nyt lähtenyt tosissaan valloittamaan maailmaa, ja tänne meille sitä saa tilattua ainakin Net-A-Porterista.

PS. Mikä monia voi kiinnostaa, merkiltä löytyy myös vegaaninen linja, joka vaikutti oikein hyvältä. Sitä pääsee kurkkimaan tästä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.