Hullun helpot haitarihousut

Lilou's Crush

Olen liehutellut koko loman menemään mahdollisimman mukavissa vaatteissa. Niistä parhaimmat ovat H&M:n nettikaupan alesta ostetut joustovyötäröiset, leveälahkeiset minivekkihousut.

Vajaa puntti on hyvä monen mittaiselle, tuntuu toimivan pätkästä pitkään.

Eniten kiitosta annan pökille monikäyttöisyydestä: kevyesti hohtava kangas on helppo asustaa juhlaan, mutta toimii yhtälailla tennareiden ja collegen kanssa.

 

Päällä tänään: housut H&M Trend, college COS, laukku Gucci, tennarit Vans

 

PS. Näitä saman mallisia pöksyjä on sekä Trendissä että normimallistossa. Kannattaa panostaa vähän hinnakkaampiin Trendin versioihin jos niihin törmää: normimalliston vyötärökaistale oli heikosti viimeistelty ja kangas oli ohuempaa ja tarrasi koipiin kiinni.

Kommentit

Tasaraita

Mä luulen että päädyin varmaan tuossa aiemmin keväällä kokeilemaan juurikin niitä tavallisen malliston pöksyjä, kun liimautuivat ihoon kiinni ja vyötärökuminauha oli sellainen ihan ohut hassu nauha joka ei kovin kauniisti asettunut. Kauppaan jäivät vaikka tuon tyyliset housut ovat hankintalistalla olleetkin. Sulla nuo näyttää tosi kivalta. :)

Se on kyllä totta, että vajaamittainen pukee niin pitkää kuin pätkää. Pätkä vaan ei löydä mistään vajaamittaisia lahkeita. Ne mitkä on muille vajaamittaiset on pätkälle sopivat. :D Haha. Mutta onneksi voi lyhennyttää ompelijalla.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihan niiltä normimalliston housuilta! Se kuminauha oli outo: kääntyili hassusti, pitikö se olla taitettuna vai omituisesti repsottaen...? Eikä tuntunut hyvältä. Näissä oli napakka nauha. Alessa hinta oli muistaakseni noin 20€, eli sen mitä ne edullisemmat maksoi täydellä hinnalla, ellen väärin muista?

näissä ei muuten ole viimeistelyä mielestäni tuossa lahkeensuussa, että uskaltaiskos vaan saksilla suihkia ja katsoa että saumat ei purkaannu, jos vajaampaa haluaa... hmmmm...

Aisha J
Aisha

Onpa kivat! Itselläkin tuon tyyppiset pöksyt hakusessa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen :) nytkin jalassa muurikkakaupoille lähtiessä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.