Hulluna Birkkareihin

Lilou's Crush

Sunnuntain cityasussa taisi näkyä ekaa kertaa nuo mustat Birkenstockini ihan tositoimissa täällä blogin puolella. Ovat olleet kertakaikkisen ihanat tossut, sen vähän mitä olen tallustellut. Sairaalassakin olivat sisäkenkinäni, naureskelinkin että sovin sinne hyvin sinne hoitoammattilaisten joukkoon, sillä yhdeltä jos toiselta Birksonit löytyivät jaloista.

Ihastuin niin kovasti, että ostin myös nuo ylimmän kuvan valkoiset samanmoiset. Ja niin hupsuna noihin mukavuustöpinkäisiin olen, että tekisi mieli vielä kahta muutakin mallia:  farkkusortsien kaveriksi kuin luotua Gizehiä...

ja siroa Madridia...

Jospa nyt en kuitenkaan heti napsuttele Footshoppingiin, mutta ainahan sitä saa ihastella. -Sattuuko joku malli näistä erityisesti miellyttämään teikän silmää?

Kommentit

Aisha J
Aisha

Taidatpa olla aivan hurahtanut kyseisiin popoihin ;) Nuo farkkushortsien kaverit on kanssa aivan ihanat!

Hertta
Lilou's Crush

Olen todellakin :D Tänäänkin tassuttelin niillä ihan koko päivän, aivan mielettömät! -ja mies on samassa koukussa :D

Kipparinmorsian (Ei varmistettu) http://kipparinmorsian.blogspot.fi/

Ranskan Rivieralla näkyi eniten juuri tätä Gizeh-mallia ja se kyllä itseäkin miellyttäisi eniten.

Mrs A (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää Birksisi asukuvissa, niitä lisää! :-) itsekin olen viimeisillä raskausviikoilla, ja just kotiutin nuo Madridit, ensimmäiset Birkenstockini. Nappiostos, menee kivasti siroutensa takia erilaisissa asukokonaisuuksissa ja pysyy myös hyvin jalassa, eikä niin paljoa nähty malli. Meinasin ottaa synnärille mukaan. :-D Tsemppiä loppuodotukseen!

Hertta
Lilou's Crush

No juuri noista syistä haluaisin ne itselleni :D -vitsi kun tulitkin maininneeksi, luulin jo päässeeni yli :) Minulla oli tuolloin "lepolomalla" sairaalassa kanssa Birksit sisäkenkinä, toimi erinomaisesti! Onnea loppurutistukseen sinulle <3

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Mulla on sekä Gizehit että Madridit, molemmat kiiltävänä mustana :-) Ja yritän kovasti vakuutella itselleni, että kaksi paria riittää mainiosti...

Hertta
Lilou's Crush

Koitetaan pysyä kovana! ...eikös? ...eikös :D ?

Aika on

Mulla on noi Madridit ollu nyt koko kesän käytössä ja tykkään kyllä paljon! Noi Madridit on aika edullisetkin, omistani maksoin 35e muistaakseni Spartoossa :)

Hertta
Lilou's Crush

Joo, eivät tosiaan ole hinnalla pilatut! Ennenkuin ostin nuo valkoiset Arizonat, ihastelin juuri Spartoossa kokovalkoisia Madrideita :)

I love mondays

Sain just ennen kolmen viikon reissua gizehit kotiovelle ja olivat ainoina kenkinä mukana reissulla. Toimivat veneessä, kaupungilla, rannalla ja poolilla. Ja todella erilaisten asujen kavereina! 

Hertta
Lilou's Crush

Mahtiajoitus! Ja ehkä ens kesänä olisi mulla sitten noiden vuoro, kun eivät tosiaan ole edes hinnalla pilatut!

jeni (Ei varmistettu)

hei, kurkkaa alehaukka ihmeessä sportsdirect.com sivun birkkarit. http://www.sportsdirect.com/ladies/ladies-sandals-and-flip-flops#dcp=1&a...

Hertta
Lilou's Crush

No siellä oli ihan hurjan edukkaita birkkaireita, loistovinkki! Harmi, että ei just noissa haaveksimissani malleissa/väreissä -tai siis HYVÄ että ei :D

MiLk (Ei varmistettu)

Alkoi kiinnostaa, kun nii hehkutatte. Miten noissa kokopolitiikka? Käytättekö omaa normaalia kokoanne vai onko reilumpi/naftimpi mitoitus?

Hertta
Lilou's Crush

Minulla on normaali kokoni, MUTTA ovat yleisesti ottaen reilua mitoitusta. Itse tykkään vähän väljistä kengistä, ja siksi näin :) etenkin leveydeltään ovat reilua mallia, ja esim. tuota omaa Arizona-mallian on kahta leveyttä, kapeaa ja leveää, ja se kapea ei ole kapea vaan "normaali" -olikohan tässä tolkkua... Sen verran annan vielä vinkkiä, että omat mustat sandaalini ovat jollain erikoispehmeällä pohjalla, ja aivan ihanat -valkoiset ovat eri hyvät myös, mutta peruspohjalla, ja selvästi kovemmat!

MiLk (Ei varmistettu)

Ooh, kiitos huolellisesta vastauksesta! Helteellä jalat kuitenkin turpoavat sen verran, että oma koko voisi mullekin olla hyvä vaikka lesti olisi tavallista isompi.

Kommentoi