Hulluna Birkkareihin

P7130039.JPG

Sunnuntain cityasussa taisi näkyä ekaa kertaa nuo mustat Birkenstockini ihan tositoimissa täällä blogin puolella. Ovat olleet kertakaikkisen ihanat tossut, sen vähän mitä olen tallustellut. Sairaalassakin olivat sisäkenkinäni, naureskelinkin että sovin sinne hyvin sinne hoitoammattilaisten joukkoon, sillä yhdeltä jos toiselta Birksonit löytyivät jaloista.

image_5.jpg

Ihastuin niin kovasti, että ostin myös nuo ylimmän kuvan valkoiset samanmoiset. Ja niin hupsuna noihin mukavuustöpinkäisiin olen, että tekisi mieli vielä kahta muutakin mallia:  farkkusortsien kaveriksi kuin luotua Gizehiä…

birkenstock_gizeh_tobacco_295.jpg

ja siroa Madridia…

Birkenstock-Madrid-in-Black.jpg

Jospa nyt en kuitenkaan heti napsuttele Footshoppingiin, mutta ainahan sitä saa ihastella. -Sattuuko joku malli näistä erityisesti miellyttämään teikän silmää?

Kommentit (16)
  1. Alkoi kiinnostaa, kun nii hehkutatte. Miten noissa kokopolitiikka? Käytättekö omaa normaalia kokoanne vai onko reilumpi/naftimpi mitoitus?

    1. Minulla on normaali kokoni, MUTTA ovat yleisesti ottaen reilua mitoitusta. Itse tykkään vähän väljistä kengistä, ja siksi näin 🙂 etenkin leveydeltään ovat reilua mallia, ja esim. tuota omaa Arizona-mallian on kahta leveyttä, kapeaa ja leveää, ja se kapea ei ole kapea vaan ”normaali” -olikohan tässä tolkkua… Sen verran annan vielä vinkkiä, että omat mustat sandaalini ovat jollain erikoispehmeällä pohjalla, ja aivan ihanat -valkoiset ovat eri hyvät myös, mutta peruspohjalla, ja selvästi kovemmat!

      1. Ooh, kiitos huolellisesta vastauksesta! Helteellä jalat kuitenkin turpoavat sen verran, että oma koko voisi mullekin olla hyvä vaikka lesti olisi tavallista isompi.

    1. No siellä oli ihan hurjan edukkaita birkkaireita, loistovinkki! Harmi, että ei just noissa haaveksimissani malleissa/väreissä -tai siis HYVÄ että ei 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *