Hurjasti Huutikseen

Lilou's Crush

Viimein sain aikaiseksi naputella huutonetiin sinne jo kauan matkalla olleita aartehia, ja ajattelin vinkata teillekin tuosta "kirppispöydästäni". Tunnuksella "Lilouscrush" löytyy pitkän harkinnan jälkeen nykykodissamme paikkaa löytämätön Kartellin Bourgie-valaisin, monet ihanat mutta liian suuret ja siksi käyttämättä jääneet kengät, kuten omat lempparini, Isabel Marantin Jennyt ja New Balancen lenkkarit (en vain osaa ostaa sopivia..) Sen lisäksi normaalille iPadille peräti kaksi suojusta Marc by Marc Jacobsilta, kun olen itse siirtynyt Miniin, ja kohta luovun työpädistäni.

Vaatepuolelle napsuttelin mm. Zoe Karssenin kollareita, täydellisen värisen kesäfarkkutakin (siinä missä kengät isoja, takki vastaavasti liian pieni!) muutaman kivan hamosen ja tuon huitulahelmakukkahameen ja paljon muuta hyväkuntoista kivaa. 

...Niin, ja lastenvaatteitakin tytölle viime töikseni. Jos ehkä satut tekemään löytöjä, kombineeraan tietty tosi mielelläni postikuluja.

Olihan muuten urakka. Vei ihan koko päivän! Nyt on ranne romuna. Lapsikin oli valaissut naapurissa leikkiessään, että kotona on ihan tylsää. Voi onnetonta -nyt mennään kuitenkin uittamaan laivoja ammeeseen, tai siis lapsi uittaa, minä kommentoin. Ja lupasin tehdä pienelle jalkakylvynkin kuorintoineen. Mistä lienee moisille tavoille oppinut :) ?

Kivaa lauantaita!

Kommentit

... (Ei varmistettu)

Tuo harmaa ihanuus-college taisi jo mennä kun sitä ei näkynyt listalla? (toivo elää että olisit vain unohtanut klikata sen myyntiin:))

-veera

Hertta
Lilou's Crush

Kurkkaan heti! Pikku hetki -niin silmät ristissä naputtelin, että ei olisi ihme :)

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä se oli tosiaan sukkelasti jo mennyt kaupaksi! Kiva kun kysyit kuitenkin! Iloista lauantaita :)

... (Ei varmistettu)

Kiitos tsekkauksesta ja samat sanat <3

KatriMS (Ei varmistettu)

Paljon oli ihanuuksia myynnissä :) Minua kiinnostaa Tory Burchin kenkien sisämitta tai vastaavasti ulkomitta. Olen jo monta kertaa klikkaillut nämä eri verkkokaupoissa ostoskoriin, mutta koko on sina arveluttanut ja jäänyt todellinen ostos tekemättä. Itselläni lähes aina koko 39.
Kiitos jo etukäteen :)

Hertta
Lilou's Crush

Minäpäs mittasin, tässä tuleepi :) sisämitta n. 26cm ja pari milliä ehkä päälle (vähän hankala tuon venykkeen vuoksi mitata, mutta parhaani tein :) pohjan mitta 26.5. Olisikohan näistä apua?

KatriMS (Ei varmistettu)

Kiitos, oli apua... Isot ovat, valitettavasti

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä että oli apua :) Omat toryni ostan (heh, nykyään ihan tarkoituksella) vähän suurena, kun en tykkää myöskään kuminauhan kinnauksesta, mutta kaverini taas tuumaa että napakkana parempi, joten tiedä nyt sitten häntä, mikä on "oikea tapa" jos sellaista edes on :) Hauskaa maanantaita!

Hertta
Lilou's Crush

Juuri kävinkin sun blogissasi ja kiinnostuneena luin! Seuraan ehdottomasti matkassasi mukana, vaikka mulla nämä vaatekaapin roilaukset tuleekin tällä tavalla isommissa erissä :)

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Se hopeapinnoitteinen neuletakki kiinnostaisi, mutta mulla ei oo Huuto.net-tunnuksia, eli onko sitä mahdollista ostaa - ja tietty sovittaa sitä ennen - sen ulkopuolelta? Silkkipaitapuserotkin kiinnostais, mutta epäilen, että S-kokoiset ei mene mulla napeista rintojen yli nätisti kiinni...

Hertta
Lilou's Crush

No on tiätty mahollista jos ei katoa sitä ennen, ilman muuta! Tuu ihmeessä sovittamaan, täällähän mää kattos makaan päivät pitkät :) Ois muutenkin niin kiva nähdä! Meillä remppakaaos mutta ei anneta sen haitata :)

Kommentoi