Hurmaustaidetta

P9280130.jpg

P9280127.jpg

Voi kun olen iloinen, että sain nämä aarteeni viimeinkin kehystettyä. Niihin liittyy nimittäin Suuren Rakkaustarina alkuun merkittävästi vaikuttanut seikka.

Julisteet ovat osa mieheni Helsingin Juhlaviikoille kuvittamaa ”Taide Kuuluu Kaikille”– sarjaa kolmentoista vuoden takaa. Hän taisi hurmata minut jo toisella treffikerralla antamalla auliisti lahjaksi ainokaisen oman jättikappaleensa tuosta ”tyttönuotista”. Taiteilijan tyttärenä se oli merkittävä teko (ja taisi hurmata sen taiteilija-äidinkin samalla…) Kyseinen juliste oli valtava ulkomainosjuliste, joka peitti ensin Kruununhaassa miniyksiöni seinää. Samaan yksiöön mies muutti vain pienen hetken kuluttua yhden laukun, läppärin, sähkökitaran ja kahden basson kera.  Siitä lähtien juliste somisti seuraavia kotejamme. Monissa muutoissa tuo jättijuliste kuitenkin kärsi niin paljon, että jouduimme siitä luopumaan, se harmitti kovasti.

Onneksi anoppilasta löytyi miehen sinne unohtamat julistekääröt, ja saimme nämä pienemmät versiot taas meitä ilahduttamaan. Kodin onnea!

Kommentit (2)
  1. Ihana tarina! Blogisi pitkäaikainen lukija ilmoittautuu, joka nyt vasta rohkaistui kommentoimaan…parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)!
    Mahtavaa syksyä toivotellen, Elisa

    1. Voi ei miten ihanaa, että jätit kommentin, kiitos kun kerroit että luet, ja linkin kera! Mietin aina jos käyn analytiikkaa katsomassa, että ketähän kaikkia sinne lukijoiden joukkoon oikein kuuluukaan, ja on niin hurjan kiva saada nimiä ja kasvoja 🙂 Kävin blogissasi ihan heti tässä työpäivän lomassa, ja kun pääsen kotiin, vietän siellä takuulla tovin jos toisenkin, siellä oli luettavaa vaikka kuinka! Voimavuoka kuulosti just siltä, mikä voisi upota meilläkin, sitä pitää harkita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *