Hurraa! Lily ja iPad ne yhteen soppii!

Lilou's Crush

Jippii, hurraa, mahtavaa, uulalaa!

Ominaisuus, jota meikä ja varmasti aikas moni muukin lilyläinen on odottanut, on kaikessa hiljaisuudessa (lilyn tekniikkavelhojen kenties pikkuisen rymistellessä) hiipinyt paikalle! 

Juhlallisesti ilmoitan: tämä postaus, kuvan nappaisuineen, kirjoitusvirheineen kaikkineen, on tehty iPad minillä. Sen kunniaksi aion syödä tuon kuvan kohteessa jäljellä olevan sisällön, ja iloita siitä, että Nykin reissulla käsimatkatavaroista tuli juuri Airi Mäkipuukkisen* verran kevyempi!

Jeah.

 

(*arvasittekin, mutta anopille varmuuden vuoksi, siis MacBook Airin verran)

Kommentit

Sannahan (Ei varmistettu)

Jos vielä saataisiin Lily sellaiseksi että sitä voisi zoomata Ipadilla niin olisin erittäin kiitollinen. Aiempaa Lilyä pystyi zoomailemaan erittäinkin hyvin. Ongelma on harmillinen koska luen lilyä päivittäin.

Hertta
Lilou's Crush

Tuostapa en muuten tiedäkään, mistä johtuu, jos zoomailla ei voi! En siis itse ole hokannut edes yrittää. Johtuiskohan responsiivisesta saitista vai mistäkö lie... vinkkaanpa eteenpäin!

Nata - White Trash Disease

No perkele, ei androidilla vaan :( kerkesin jo iloita liian aikasin yhyhyyyyyy

Hertta
Lilou's Crush

No höh! Toivottavasti sekin pian hiipii paikalle! Koklasin myös kännyllä (aifoun) äsken, mutta vielä ei onnistunut sillä. Apua, sittenhän mää en muuten enää teekkään kuin suollan blogiin kaikkea mahdollista, kun joka kanava toimii ;)

Nata - White Trash Disease

joo mäki testasin kollegan iphonella mut ei pelittänyt. mullahan on nykyään wifillinen pen-kamera joten bloggaaminen helpottuis iha simona! ainoo mitä edellisestä blogielämästäni kaipaan, on wordpressin mainio älypuhelinsovellus, jolla pystyi bloggaamaan ja hallinnoimaan kommentteja.. :'( huikee reissuissa!

annemi

Pappagallo <3 laku ja pistaasi on parhaita.

Hertta
Lilou's Crush

Pappagallo tosiaan <3 -eilen tuli ehkä kyllä vähän överit. Pistaasia en ole muuten edes maistanut, kun tuo laku vaan aina vetää pidemmän korren :)

Hups ja häh!?

Ah,Pappagallon laku, niin paras! Etenkin yhdessä Pappiksen jogurttimaun kanssa.

Hertta
Lilou's Crush

Murunen, tiäsiks, että sä mut aikanaan näihin tutustutitkin <3

Liv
Päiväuniaika

Eipä sitä iloa turhan kauaa kestänyt :) 

Hertta
Lilou's Crush

Mitämitä, eikö toiminut? Minulla kävi silleesti hassusti, että kun lisäsin kuvan, se näytti hävinneen, mutta ta-daa, kun julkaisin jutun, siellä se pötkötti. Eli ehkä suositukseni on nyt: teksti ekana, sitten vasta kuva, ja sitten julkaisu. Laitoin nämä kokemukseni eteenpäin, ja ovat varmasti korjauksessa lähiaikana :)

Liv
Päiväuniaika

Homma toimi sen aamun (ainakin) kun itsekin tämän julkaisit, seuraavana päivänä palattiin takas vanhaan, eli kuva EIKÄ teksti näy. Kyllä ne sielä on, mutta postausta on tosi kurja kirjoittaa kun ei näe tekstiään, tekee kirjoitusvirheiden korjaamisesta mahdottomuuden :D 

Hertta
Lilou's Crush

No se on totta! Pitääpä taas koettaa, kun menin ja ostin miniin sellaisen kuvakorttisiirtohärpäkkeenkin.

Kommentoi