Huumaava Atelier Cologne saapui Suomeen

Lilou's Crush

Olin eilen aivan kertakaikkisen ihastuttavassa tilaisuudessa. Raahasin rättiväsyneenä itseni Stockmannille, jossa avataan 1.3 Suomen ensimmäinen Atelier Cologne -myymälä Shop-in-Shopina. Atelier Cologne on 2009 ensimmäinen Cologne Absolue -parfyymitalo ja tuoksuperheen luoja -Inspiraatio tuoksuihin on saatu legendaarisesta Eau de Colognesta, "Kölninvedestä", mikä onkin varmasti nimenä monelle tuttu.

 

Cologne Absolue -tuoksuissa sitrusperäisiin raaka-aineisiin on sekoitettu yhteen tuoksuissa yleisesti käytettäviä arvokkaita, luonnollisia raaka-aineita -hyvin persoonallisella tavalla. Linjoja on viisi: raikkaan sitruksinen Joie de Vivre, elegantti ja selkeä Chic Absolue, yllättävä Avant Garde, voimakkaista, harvinaisista ja arvokkaista tuoksuista koostuva Haute Couture sekä eksottinen, mausteinen Carte Blanche.

 

Saimme kuulla kaikkien tuoksujen kertomukset samalla, kun nuuhkimme niitä. Persoonallisia tuoksuja ja rakkauden ja intohimon täyteisiä tarinoita niiden takana. Olin paikalla ystäväni Jennan kanssa, ja huvittavaa oli, että tuoksumakumme oli prikulleen samanlainen -samoin kuin makumme tuoksun suojakotelon valinnassa. Vakka kantensa ja niin edelleen... Tuo pikkuinen suojakotelo matkakokoiselle tuoksulle on mahdollista ostaa ja nimikoida, vaihtoehtoja on tosi monta. Minusta ihana ajatus, etenkin kun Hertta-nimikoituja asioita ei maailmaan mahdu ilman käsityötä.

Saimme valita kaikkien tuoksujen joukosta itsellemme yhden, ja oma valintani oli lämmin Santal Carmin -aika erilainen, kuin yleensä suosimani tuoksut. Ensituoksuna siinä on Calabrian bergamottia, limettiä Meksikosta ja sahramia Intiasta, ytimessä valkoista myskiä ja santeli- ja gaiac-puuta. Ja pohjalla seetriä Texasista, Madagaskarin vaniljaa ja vielä papuryskasvia Intiasta. Aikamoinen maailmantuoksu, sanoisin!

Suosittelen kyllä käymään nenu pitkällä tuolla osastolla: tarinat kuuluvat kokemukseen, ja tuoksut ovat todellakin elämyksiä. Noin monen hajun jälkeen oli jo nenu ihan ympäripyörryksissä tottakai, mutta edelleen valinta tuntuu oikealta. 

Kommentit

Tomi

Enpä ollut tästä brändistä ennen kuullutkaan! Vaikuttaa kivalta konseptilta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Mene ihmeessä nuuhkimaan! Antoisa kokemus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.