Huumaava kesämökkikuume

Lilou's Crush

Pikku mikromökkimme on toiminut loistavana testilaboratoriona siihen, onko meistä mökkeilijöiksi.

Kun jaksaa pakata kassit ja pussit ja nyssäkät, kantaa ne autoon ja autolta kinttupolkua pitkin minimökille, hakea vettä kauempaa vesipisteeltä, peseytyä kylmällä vedellä ja tehdä matkan huussille kerta toisensa jälkeen -ja aina haikein mielin painaa minimökin, meidän työsiirtolamme oven kiinni, ja taas raahata tavarat takaisin vain odottaakseen seuraavaa mökkipäivää, voi todeta mökkikärpäsen purreen.

Uutuudenviehätys olisi haihtunut jo näiden vuosien aikana, ja päin vastoin, haluaisimme viettää mökillä pitkiä aikoja putkeen koko perheen voimin. Luontoa, hiljaisuutta, hyvää happea hengitettäväksi ja sopivasti puhdehommia perheen kanssa, siitä on täydellinen kesäpäivä tehty. 

Reiluun kahdeksaan neliöön ei vain viisi tyyppiä yöpymään mahdu, joten olemma antaneet periksi mökkikuumeelle, luonnon kutsulle ja kasteisen nurmikon kaiholle. 

Kartoitus on siis kovassa vauhdissa, ja voi olla, että ensi viikonloppuna käymme kurkkaamassa erästä potentiaalista pesää. Jännittävää -ja haikeaakin, sillä mökkipaikan löytyminen tarkoittaa hyvästejä rakkaalle  Lauttasaaren mikrollemme.

 

Kommentit

Roquesita

Ihania kuvia! Mökkikuume vaivaa täälläkin.. tosin eri syystä :D muutaman vuoden ulkomailla asuttua mikään ei tunnu paremmalta kuin suomalainen järvimaisema! Olis myös kiva jos ois oma rauha Suomessa vieraillessa eikä aina toisten nurkissa.. jäänee tää haave toistaiseksi tosin jäähylle :)

Hertta
Lilou's Crush

Suomen kesässä (ja syksyssä!) vaan on sitä taikaa. Tuli kauhea ikävä meidän minimökkiä!

ja ymmärrän paremmin kuin hyvin tuonkin kulman mökkikaipuuseen -toivottavasti se jossain bvaiheessa toteutuu!

Kljj (Ei varmistettu)

Minuakin vaivaa jokin kummallinen kaipuu rauhaan ja hiljaisuuteen.
Mun maaseudun rauhassa ei edes tarvitsisi olla vettä vieressä, koska aina voi ostaa pihalle paljun tai asentaa pihasuihkun.
Miespä, vaan, ei ole ”mökki-ihmisiä” ja ahdistuisi pelkästä ajatuksesta, että pitäisi viettää kesäloma perheen kera mökillä.
Eli meidän vaihtoehtomme on siirtolapuutarhamökki, jos sekään, koska niiden hinnat Helsingissä on tähtitieteelliset.

anjalina toli (Ei varmistettu)

Informative post and looking forward to reading more. I hope it will be for many people that are searching for this topic.
http://freegiftcardgenrator.com ||| http://onlinefreegiftcodesgenerator.com ||| http://onlinefreegiftcardgenerator.com

Kommentoi