Hymy Mini Rodinille

Lilou's Crush

Viimeksi taisin Mini Rodinin mallistoa tarkastellessani tuumata, että kaukana takana ovat ne ajat, kun siitä innostuin. No, olivatkin lähempänä edessä kuin arvasinkaan, sillä uusi kevätmallisto pääsi yllättämään skeptikon. Sävyt vähän heleämpiä ja vaatteet jotenkin pirteämpiä kuin aikoihin. 

Tässäpä kuvakavalkadia lookbookistansa. Oma suosikkikuosini on tuo seilori, lempivaatteeni hurmaavan hennon roosa Pico-parka, joka näissä kuvissa alimmaisena on esillä valkoisena.

Kyllä minä näitä Monninkaisen yllä mieluusti katselisin! Ilo on palannut!

Kommentit

Jejeje (Ei varmistettu)

Toi alin ei oo pico vaan tuulitakki, oli pakko korjata :D Mut on kyllä ihana mallisto. Vaikka alkuun näytti siltä ettei meille kotiudu mitään niin ekasta dropista kyllä jo parit pökät kotiutettiin.

Hertta
Lilou's Crush

Heiiii niinpä onkin! En yhtään huomannut, katsoon vain että roosasta mulla ei ollutkaan kuvaa :)  meille ei vielä hankittu tosiaan mitään, mutta harkinnassa joku kiva juttu kyllä :)

riik
3h+kasvimaa

mä innostuin alligaattoreista. Ja nuo kalauikkaritkin on mahtavat :)

Tasaraita

Täälläkin innostuttiin kovin tästä kevään mallistosta. Mitään ei vielä hankittu mutta luulen että noi kalauikkarit pitää pojalle tilata ja ehkä jotain muutakin kala-aiheista. Kalat kun ovat nyt kovasti pienen pojan kiinnostuksen kohteena. 

Ainoa vaan mikä mua ärsyttää on se hullu minirodinihysteria joka monet äidit valtaa. Jengi tilaa nettikaupat tyhjäksi heti ekana päivänä ja sitten niitä vaatteita myydään laput kiinni nettikirppiksellä. Eli vaatetta hamstrataan jemmassa yli oman tarpeen ja sit niitä myydään tyyliin että voisin tästä ehkä luopua jos sulla olis jotain vaihtareita tai maksat tarpeeksi. Anteeksi avautumiseni. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.