Hyvä asiakaspalvelu. Like.

Lilou's Crush

Sain muutama kymmenen minuuttia sitten puhelun Finnish Design Shopista. Vakaalla harkinnalla viimein  (juuri kun se tänään poistuu valikoimista) tilaamani astiaston eräs suht suurelle käytölle tuleva osa olikin loppu (siis kaksitoista kappaletta tätä yhtä osaa). Voi jehna. Kerroin, että olen tilannut muut tarvittavat osat toisaalta, ja voi harmistus sentään, jos tätä yhtä ei tule.

Herra kertoi tekevänsä kaiken voitavansa, ja palaavansa minulle pikaisesti.

Meni kymmenen minuuttia, herra soitti ja kertoi, että metsästyksen tuloksena puuttuvat lampaat saataisiin kuin saataisiinkin hankituksi muualta tilaukseeni. Olin iloinen niin monesta syystä.

  • Saan viimein melkoisen täydellisen sarjan käyttöastioita
  • Sain kertakaikkisen loistavaa asiakaspalvelua: pikainen yhteydenotto ongelmatilanteessa, rehellinen selvitys siitä missä mennään ja vaihtoehdot, miten asia voitaisiin ratkaista.
  • Asiaan palattiin nopeammin kuin olisin osannut odottaakaan

 

Olen entistäkin uskollisempi asiakas.

 

Pee Äs. Siellä on ale kans.

Kommentit

suvikaroliina (Ei varmistettu)

siellä on ihania ja asiansa osaavia ihmisiä töissä :)

Satu11 (Ei varmistettu)

Iittalalta olen myös saanut todella hyvää palvelua reklamaatio-asioissa. Meidän Artik-ruokavälinesarjan veitset alkoivat ruostumaan vaikka materiaalin pitäisi olla ruostumatonta terästä. Laitoin mailia ja valokuvat todistusaineistona suoraan Iittalalle ja ei mennyt montaakaan päivää, kun postitse tuli 6kpl uusia veitsiä. Veitsien tuotannossa oli kuulemma unohtunut joku vaihe, joka estää ruostumisen.

Samaa ei voi sanoa J Brandin asiakaspalvelusta. Ostin Nykistä farkut loppukeväästä ja farkkukangas repesi reiden kohdalta neljän viikon käytön jälkeen. Olen yrittänyt saada asiaa eteenpäin nyt yli kuukauden verran ja näyttää siltä, että maksoin 170USD aivan turhaan, koska en varmastikaan tule saamaan rahojani takaisin... Jäi todella huono maku suuhun kyseisen firman asiakaspalvelusta. Grrr...

Vielä piti mainita, että sun blogi on aivan ihana!!

Hertta
Lilou's Crush

suvikaroliina, siltä tosiaan tuntuu :)

 

Satu11, voi ei! vitsi mikä ärsytyksen multihuipentuma -kun on vielä niin julmetun matkan takanakin! Mä käyn siellä vähän murisemassa sun puolesta kun nyt lähden! Mokomat! Ja kiitos kovasti, kun seuraat ja kivoista sanoistasi!

Vallila (Ei varmistettu)

Itse hoidan nettikauppojen asiakkaiden reklamaatioita, joita ikävä kyllä tulee. Mutta kun saa homman vaikeuksien kautta kotiin on tyytyväisyys molemminpuolista. Kiitos arvoistuksesta <3

Henry

MustHave

Vitsi että tuleekin hyvä mieli kun saa hyvää palvelua :)

Vierailija (Ei varmistettu)

fds on aivan ihana. sain sieltä tilattua Hayn Loop sängyn vaikkei se ole edes heidän tuotevalikoimassaan! siis aivan ihanaa asiakaspalvelua ja nopea toimitus.

ps. oletko töissä möblerin yläkerrassa A:n kanssa samassa ikkunassa :) oisin voinu veikata nähneeni sut siellä kun oltiin kotimatkalla hkin lomareissulta. Mukavaa lomaa, ihana blogi!

Miss T (Ei varmistettu)

Me tilattiin ystävälle lahjakortti Finnish Design Shopista ja mieshenkilö tuolta palveli ystävääni supersuperhyvin. Hyvä asiakaspalvelu = thumbs up big time!

Kommentoi