Ihan lukossa

image.jpg

Nyt on taas kuulkaa ollut sellaista twistiä tässä remonttitarinassa, että ois väliin voinut jäädä.

Aamulla herätessäni puhelimessa näytöllä kiljui pitkä rivi puheluita ja viestejä. Joku Jonne, joka kertoi (tunti sitten) olevansa meidän oven takana, kaipasi minua kiivaasti! Putkimies kuulemma. Ei leikannut sitten millään. Meille oli kyllä tulossa putkimies, mutta Ville, ja kello 12. Alkoi vähän hermostuttaa.

Puhelinrumban jälkeen kävi ilmi inhimillinen erehdys työnjaossa: meille oli firmasta tehty tuplabuukkaus kahdelle kaverille. Kävi niin sääliksi oven taakse kukonrupsun aikaan tullutta nuorta miestä! Sen lisäksi pari työmaata oli mennyt sekaisin, ja hän sai tiedon, että kannattaa odotella, asiakas on kyllä tulossa. Ehei, minähän siis söin voikkoleipää autuaan tietämättömänä odottajasta. Loppujen lopuksi aikataulut järjestyi, ja kaveri pääsisi meille sovittuun aikaan. Äkkiä meili laulamaan, ja tiedot hommista hänellekin. 

Homma näytti huh-helpotus-onnistuvan, mutta voi ei, ei toki. Hajulukko puuttui! Ei aavistustakaan, oliko se jäänyt uupumaan tilauksesta vai hävinnyt jossain vaiheessa. Putkimies läksi kiireenvilkkaa tukkuun, ja palasi hajulukon kanssa. …paitsi että se ei sopinut. Hiki kainalossa, meikäläisellä. Meillä ei ole keittiö valmiina kun muutto koittaa, takoi takaraivossa.

Puolihervottomana soitin maahantuojalle altaan hajulukosta, ja suureksi helpotuksekseni kuulin, että sellainen oli saatavissa. Thank God! Seuraava mutka: toimisto sulkeutuisi vartin päästä, ja varasto tunnin. En ehtisi mitenkään kotoa paikan päälle.

image.jpgOlin kai ahdingossa niin surkuhupaisa, että sääliksi kävin. Rouva kertoi hetken varaston poikien kanssa juteltuaan, että ei huolta. Minua odottaisi lastauslaiturilla juhannuslahja, jonka voin noutaa kun itselleni sopii.

 

Tie Malmille ei koskaan ollut näin kevyt. 

 

Ps. Vieläkään emme tiedä, koska putkimies pääsee hoitamaan homman loppuun, keittiö ei siis valmistu ajoissa, mutta ainakaan viive ei ole enää osista kiinni! Ja tämä asiakaspalvelu Lapetekilta oli niin ystävällistä, ja yllättävää, että kateissa ollut juhannusmielikin vilisti takaisin. 

PPS. Oli vahvasti ”Seven”-leffan henkinen lähestyminen tyhjällä teollisuusalueella tuohon pahvilaatikkoon… Onneksi sieltä löytyi tuota valkeaa kultaa!

 

Kommentit (1)
  1. Kimpassablogi
    26.6.2016, 17:38

    Hyvä asiakaspalvelu on niin kultaa! Tuleeko teillekkin blancon valkoinen silgranit allas? Jos tulee, niin se on niin ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *