Ihan villi bomber

Lilou's Crush

Pääsin tänään hypistelemään kertakaikkisen suloisen, italialaisbloggaaja ja suunnittelija Eleonora Carisin Zalandolle suunnittelemaa mallistoa, joka lanseerataan tulevana maanantaina tuolla verkkojätissä.

 Pääosin organzasta ja silkistä valmistettu yhdeksän tuotteen mallisto oli kyllä suunnittelijansa näköinen, sellainen iloisen pulppuileva, ja villi kuosi toi mainion kesäfiiliksen. Sain valita lempparituotteeni mallistosta, ja se oli aivan itsestäänselvästi tuo bomber-jakku, jonka tuumasin olevan varsin monikäyttöinen.

Jotakin marimekkoisaa tuli kuosista mieleeni, etenkin silloin, kun koko malliston vaatekappaleita oli yhdistelty keskenään. Hinnoiltaan tuotteet eivät ole materiaaleistaan johtuen edullisimmasta päästä, lähtöhinnat taisivat olla 150€:n tienoilla.

Petra mallailee tässä silkkipaitaa, se oli toinen omistakin suosikeistani, ja tässä kuvassa kuosi varmasti erottuu parhaiten.

Hauska muuten arvailla, kuka lienee seuraava suomalaisbloggaaja, joka tarttuu suunnittelijan hommiin, Mariannan BikBok-mallistohan taisi avata radan, ellen vallan väärin muista!

 

Kommentit

Petra Koivisto
you feelin it

Ihan nappivalinta sulle kyllä tuo bomber! Ja samoin nappiin meni mun valinta :) 

Hertta
Lilou's Crush

Hih, cute as buttons are we :) Se paita oli kyllä superkiva! Oli ihana nähdä taas!

annemi

Aivan ihaa tuo kelta-vihreä mekko!!

Hertta
Lilou's Crush

Eikö! Se kuvaa kyllä minusta kesää paremmin kuin hyvin!

Murun kera

Jee! Viidakkomuoti ei siis ole vielä ohi :) Ihanaa! 

Hertta
Lilou's Crush

Kesä ja viidakkokuosi ne yhteen soppii :) Piristää kyllä jo näin "keväälläkin" :)

Toimitus
Toimitus

Ei vitsi, Hertta! Toihan on täydellinen!!

ääneen ihastuneesti huokailee: Jenna

Hertta
Lilou's Crush

On se. Aivan tosi söpö. Het kun laitan sen päälle muutenkin kuin kotona ihasteltavaksi, tuun sun luokse pyörähtelemään ja ihasteltavaksi :D

Maj Magicpoks (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/magicpoks/

Huh, tuo sopii sulle täydellisesti! Värikäs bomber on juuri se mitä olen aina kaivannut vaatekaappini - vaikka olenkin sen tiennyt vasta aika vähän aikaa, haha!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.