Ihana Aita!

Lilou's Crush

Tein viikonloppuna ensimmäisen tilaukseni Marimekolle. Käytännöllisen oloisia mustia Meg-housuja odottelen saapuvaksi ihan näinä hetkinä, toivottavasti koko osui nappiin.

Mitä minun olisi tehnyt mieleni tilata kaveriksi, olivat nämä hulppean hienot (ja toki loppuunmyydyt) Aita -kuosiset housut. Itseasiassa tuo koko asu viehättää kovasti. Kuten myös moni muu vaate, olipa virkistävä verkkokauppavisiitti.

 Osaisiko joku kertoa, millaista mitoitusta Marimekko nykyään käyttää? Aikanaan oli muistaakseni reilut koot, mutta esimerkiksi hihat ja lahkeet jäivät helposti itselleni lyhyeksi. Ainakin kuvan perusteella vaikuttaisivat hiukan muuttaneen skaalaansa? Toivottavasti, tykkäisin tutustua enemmänkin tähän "uuteen" Marimekkoon!

Kommentit

Piipo79

Mun mielestä koot vaihtelee malleittain. Takit superisoja ja pienimmätkin on aivan järkyttävän isoja tällaiselle kirppukokoiselle. Harmittaa koska se sininen talvitakki olisi ollut aika mehevän värinen. Mutta sitten silkkipaitapuserot taas löytyy pienellä mitoituksella ja vastaavat mittojaan. Housut minun kokemuksen mukaan myös isoja mitoitukseltaan (=en ole löytänyt minulle sopivia)

Hertta
Lilou's Crush

No voihan! Se sininen takki on IHANA! Onpa tosi harmi jos meni koon takia sulta sivu suun. Eli nyt vaan täytyy katsoa, mitä tuolta paketista aikanaan tulla putkahtaa. Perus nettikauppameininki siis :)

Janssin (Ei varmistettu)

Just kävin ostamassa Helsingin keskustasta noi housut ja on ihanat!! Mulla ainaki koko 34 passasi hyvin, ja sitä yleensäkin käytän.

Hertta
Lilou's Crush

Ai niitä on! Voi vitsi, pitää käydä katsomassa :) niiiiin hienot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.