Ihana Alisa!

Lilou's Crush

Mikä kaunotar onkaan Marimekon Alisa-laukku. En ole aiemmin ollut brändin laukkujen ystävä, mutta nyt osui täysin omaan makuuni tämä yksinkertainen nahkainen kaveri. Muistuttaa muuten mielestäni jotenkin kovin hip-pop-ja-khuul olevia Mansur Gavrielin laukkuja muotokieleltään.

 

Mitäs tuumaatte? Myös uuden malliston Oona- ja Vieno-laukut olivat sieviä, mutta Alisa ehdottomasti oma ykköseni.

 

Kommentit

hanna kovanen

Onpas ihana, ja varsinkin tuon ensimmäisen kuvan välissä :) täytyy laittaa korvan taakse kun kaveritkin aina kyselee tällaisten laadukkaiden peruslaukkujen perään :-) olen niin fiiliksissä Marimekon uusista tuulista ! terkkuja x

Sanna/Kotisaariblogi (Ei varmistettu) http://kohtikotisaarta.blogspot.fi

Kyllä! Kyseistä laukkua on tullut jo kovasti ihailtua. Jos vaikka itselle joululahjaksi..!

Aino S

voihan kuolaus tuo vaaleanpunainen yksilö!

Aisha J
Aisha

Kaunokaisia ovat kaikki! Erityisesti tuo musta toiseksi viimeinen kuva sai silmät säkenöimään <3

my view

On kyllä kiva :)

doubtful (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava, mutta missä lienee tehty? Olen edelleen närkästynyt, kun ostin lapselle lanttitunikan muutama vuosi sitten (liki 50e trikootunikasta, ei ihan joka päivä tuollaisia osteta!) ja ekaan pesuun kun laitoin ja pesulapusta ohjetta katsoin niin mitäs siinä luki? ''Made in Thailand.'' Lisäksi laatu oli todella heppoinen, saumat kiertyivät ja taskujen koristetikkaukset purkaantuivat, joten täytyy kyllä kuulla kovasti kehuvia käyttökokemuksia ennen kuin Marimekkoon taas haksahdan!

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Hei, laukku on tehty Kiinassa. Ei valitettavasti tosiaan ole lähelläkään kotimaista nuo Marimekon tuotteet enää, vaikka aivan ihania ulkonäöltään ovatkin. Itseäni erityisesti mietityttää ja hirvittää, että mistä tuo nahka on, kun Kiinassa tehdään länsimaihin esim. käsineitä ja vöitä koiran nahasta. Eikä eläinten tappaminen todellakaan tapahdu kivuttomasti (Peta oli kuvannut tämmöistä salaa, löytynee netistä, jos jotakuta kiinnostaa).

Jos Kiinassa tehty laukku vielä maksaa yli 200 euroa, niin huh huh. Shame on you, Marimekko! Aion rakastaa vanhat marimekkoni hengiltä ja jättää uudet kauppaan.

terkuin, Johanna

Hertta
Lilou's Crush

Juuri aloin tätä selvitellä, ja kiinaan tosiaan viittasivat löytämäni linkit. Todella kurja juttu, kotimaiset merkit yksi kerrallaan siirtävät (Marimekko kai jo tovi sitten nämä laukut?) tuonne kauas vaatimattoman valvonnan maihin. En tykkää minäkään. Vaikka laukun lookista tykkäänkin, sitä ei käy kieltäminen. 

Hertta
Lilou's Crush

Mullakin on lapsilla jotain iiiiikiiiivanhoja marimekon paitoja (malli kauhean leveä mutta laatu hyvä) jotka ovat todella hyvässä kunnossa. Ostin lapselle tunikan, trikoosta, ja virttyivät värit yhtä nopsaan kuin missä tahansa halpiksessa. Harmitti. Ja pesin ohjeen mukaan.tule takaisin, vanha kunnon marimeininki!

Alisa W
Suusta suuhun

Ja mä kun luulin, että tarkoitit mua! :''(

P.s. Kiitos hyvästä synttärilahjavinkistä. Kyllä Alisalla täytyy olla ainakin yksi Alisa-laukku. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Voi sua hurmaavampaahan ei maan päältä löydy, sehän nyt on sanomattakin selvä :) aika oiva synttärivalinta :)

suman (Ei varmistettu)

Tuo musta pitkä takki harmaiden farkkujen ja hapsukenkien kanssa on täydellinen yhdistelmä :) Ja pinkki takki on järjettömän soma! Ihania asuja kaiken kaikkiaan, ja sinä nyt vaan olet niin kaunis :) Ihanaa vuodenvaihdetta http://topvideodownloader.com

Kommentoi