Ihana Cate ja pieni ajatus kauneudesta

Lilou's Crush

Ilahduin törmätessäni surffireissulla erään suosikkinäyttelijäni, Cate Blanchettin Intelligent Life-kansikuvaan. Caten toiveesta kuva on fotoshoppaamaton. Ja miten kaunis Cate siinä on. Eihän elämä ja ikä tee naisesta epäviehättävää, päinvastoin. Itsestään pitäisi vain jaksaa pitää huolta, se ainakin minulta toisinaan unohtuu tässä arkihärdellissä.

Olen jäämässä kohta pienelle opintovapaalle suorittaakseni opintoni päätökseen, ja postaustahti hetkiseksi hiljenee täällä blogissa. Vapaan aikana päätin myös kuunnella enemmän kehoani, sillä yli kolmekymppisenä taitaa olla just passeli aika miettiä, millaista ruokaa, liikuntaa ja huolenpitoa se oma kroppa tarvitseekaan nyt aikuisena naisena.

Haha, tulipas olo, että olen jäämässä suunnilleen eläkkeelle!

 

PS. Caten kuva on toki ammattikuvaajan ottama, mutta se ei silti poista ajatuksen viehättävyyttä.

 

Kommentit

Cee (Ei varmistettu)

KIITOS Kate, kaikkien meidän "tavallisten" naisten puolesta !

Anne Malia (Ei varmistettu)

Kate on ihan mun favourite! Ja tosiaan, vaikka kuinka nätisti hoitaa ihoa, se ikä vaan näkyy kasvoilta, mutta haittaakse :)

Tsemppiä rutistukseen ja kaikkea ihanaa energiaa täältä sinulle ihanuus <3

Eilen kirjoittelin tästä samasta jutusta! :) Upeaa Kate. 

- (Ei varmistettu)

Mitä ja missä opiskelet? Tsemppiä urakkaan.

Hertta
Lilou's Crush

Cee, älä muuta viserrä :)

Anne Malia, voi oli niiiiiiin ihana nähdä viimetteeksi, olin odottanut sitä niin kovasti! Mahtiyllätys :) Ja minun kans. Oletko ehkä huomannut, että teissä on Caten kanssa paljon samaa, eteerisyys, herkkyys, vaaleus, kauneus... Oi!

Jonayla, hyvä me, Cate on upea :)

Vierailija, opiskelen johtamiseen, markkinointiin ja sähköiseen bisnekseen painottuen jatkotutkintoa täällä Helsingissä, kyseessä on toooosi vanha juttu, aloitin jo vuonna 2005, ja nyt kävi aika loppuun. Kiitos kovasti tsempistä, kaikki tulee tarpeeseen :)

 

Laura / kahdensuora.blogspot.com (Ei varmistettu)

Ihana Cate. Olen fiilistellyt samaa uutista ja kuvaa. Tätä pitäisi tähtien vaatia useamminkin.
Ja tähän samaan syssyyn sanon, että olen lukenut blogiasi pitkään. Olet suloinen ja hauska. Kuulin yhteiseltä tutulta, että livenäkin loistava tyyppi. Uskon :) Hauskaa viikonloppua.

Katah (Ei varmistettu)

Kyllä Cate on kaunis nainen. Ihana, että uskaltaa olla oma itsensä, vaikka varmasti on paineita muokata ulkonäköään tavalla jos toisella. Kukaan ei ole 20 ikuisesti. Mieluummin luonnollisesti vanhenevat kuin eri tavoin kiristetyt kasvot. Vielä kun olisi itselläkin aikaa ja energiaa hoitaa ihoaan niin, että vanhenisi kauniisti :)

Nina N. (Ei varmistettu)

Kyllä, vetävän näköinen mimmi! Pesee monen nuoremman mennen tullen (vaikka ikä ihosta näkyykin).

Hertta
Lilou's Crush

Laura, no voi vitsi, onpas kiva kuulla että olet täällä visiteerannut, sillä itse löysin puolestani juuri tovi sitten sinun blogiisi ja käynyt siellä tosi usein! Hauska pieni maailma :) -Vielä kun pystyisin keksimään yhteisen tuttavamme, joka noin nätisti on sanonut, voi että! Ja Olen samaa mieltä, tähän suuntaan kun päästäisiin yleismaailmallisesti, niin oispas hyvä.

 

Katah, ihan just noin minäkin ajattelin, että ei tuossa hommassa ainakaan ulkonäköpaineita puutu! Ja sitäpä sitä itsekin toivoisi, että jaksaisi pitää huolta ja löytäisi ne hyvät tuotteet sitä hommaa siivittämään.

 

Nina N. On, vetävä on, kovin! Ja tosiaan, iho sen melkein aina iän sitten paljastaa, ja se, kun pyöreys iän myötä vähenee kasvoista -ainakin minulla on semmoista luunaamautumista havaittavissa iän myötä ;)

 

Kommentoi