Ihana Cate ja pieni ajatus kauneudesta

cate-blanchett.jpg

Ilahduin törmätessäni surffireissulla erään suosikkinäyttelijäni, Cate Blanchettin Intelligent Life-kansikuvaan. Caten toiveesta kuva on fotoshoppaamaton. Ja miten kaunis Cate siinä on. Eihän elämä ja ikä tee naisesta epäviehättävää, päinvastoin. Itsestään pitäisi vain jaksaa pitää huolta, se ainakin minulta toisinaan unohtuu tässä arkihärdellissä.

Olen jäämässä kohta pienelle opintovapaalle suorittaakseni opintoni päätökseen, ja postaustahti hetkiseksi hiljenee täällä blogissa. Vapaan aikana päätin myös kuunnella enemmän kehoani, sillä yli kolmekymppisenä taitaa olla just passeli aika miettiä, millaista ruokaa, liikuntaa ja huolenpitoa se oma kroppa tarvitseekaan nyt aikuisena naisena.

Haha, tulipas olo, että olen jäämässä suunnilleen eläkkeelle!

 

PS. Caten kuva on toki ammattikuvaajan ottama, mutta se ei silti poista ajatuksen viehättävyyttä.

 

Kommentit (9)
 1. Laura, no voi vitsi, onpas kiva kuulla että olet täällä visiteerannut, sillä itse löysin puolestani juuri tovi sitten sinun blogiisi ja käynyt siellä tosi usein! Hauska pieni maailma 🙂 -Vielä kun pystyisin keksimään yhteisen tuttavamme, joka noin nätisti on sanonut, voi että! Ja Olen samaa mieltä, tähän suuntaan kun päästäisiin yleismaailmallisesti, niin oispas hyvä.

   

  Katah, ihan just noin minäkin ajattelin, että ei tuossa hommassa ainakaan ulkonäköpaineita puutu! Ja sitäpä sitä itsekin toivoisi, että jaksaisi pitää huolta ja löytäisi ne hyvät tuotteet sitä hommaa siivittämään.

   

  Nina N. On, vetävä on, kovin! Ja tosiaan, iho sen melkein aina iän sitten paljastaa, ja se, kun pyöreys iän myötä vähenee kasvoista -ainakin minulla on semmoista luunaamautumista havaittavissa iän myötä 😉

   

 2. Kyllä, vetävän näköinen mimmi! Pesee monen nuoremman mennen tullen (vaikka ikä ihosta näkyykin).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *