Ihana ihana toukokuun ilta, uudet pizzanpurijat ja NIVEA -arvonnan voittajat

Lilou's Crush

Voi mikä täydellinen täydellinen toukokuinen ilta sitä onkaan ollut! Käytiin naapuruston Kotipizzasta hakemassa pizzat, ja kas vain, lapsukaisetkin pääsivät ensi kertaa kunnolla pizzan makuun.

Olavi joutui kaihoisasti vain katselemaan. Ihan uskomatonta oli siinä kotipuistossa istuskella leppeässä kesäillassa, onneksi pakotin Talon Miehen kaivamaan vintin kätköistä piknik-viltit.

Aivan kertakaikkisen hyvä ilta tämä on myös esimerkiksi sellaisen kivan asian kertomiseen, kuin NIVEA-arvonnan voittajat. Kyselin hetki sitten, mistä saatte energiaa, ja voi niin monenlaisista hommista totta tosiaan! Täällä postauksessa on paketin tarkemmat tiedot, jos haluat niitä kurkata.

Ta-da-da-daa, tässä siis alla arpaonnelliset, ja jokaista voittajaa on myös meilitse lähestytty.

***

HANSULI
Nyt onkin ollut viime aikoina energiavajetta... Mutta ulkoilu antaa minulle energiaa. Ja nyt vielä aurinko tehostaa vaikutusta. Muita energian lähteitä ovat ystävät, oman lapsen kanssa hassuttelu ja oma koti.

 

***

LEENA
Tytär tuo energiaa, hänen pienen lapsen, into elämää kohtaan! Omat harrastukset tuovat energiaa, kun muistaa nauttia niistä hetkistä kun ehtii harrastaa eikä murehdi niitä hetkiä kun ei ehdi.

 

***

SASSA
Auringosta tällä hetkellä paistaa niin hienosti. Ja perhe antaa myös energiaa

 

***

TAIKKU
Salilla käyminen. Totaalinen oma-aika silloin ja tuskin tuo treenikään kropalle huonoa tekee, mutta korvien välille aivan mahdottoman hyvää saunominen ja kylpytynnyri myös ihana vaihtoehto.

 

***

HEIDIL
Perhe, ystävät, eläimet, aurinko, luonto ja liikunta :)

 

***

 

 

Kiitos osallistumisesta -oli tosi hauska lukea teidän energiantuojia elämässä ja olemassa. Kaikki luin, ja nyökyttelin, että niin just, näin just, kyllä kyllä. 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

Kommentoi