Ihania sisaleita! Valinnanvaikeus portaikossa

Kiitos kaikille vinkeistä sisalmattoa metsästäessäni. Niistä oli paljon hyötyä, ja sain vahvistuksen vallinnalleni, että tämä on meille sopiva materiaali portaisiin.

Olin yhteydessä paljon kehuja saaneeseen mattotalo Helmaan, ja sieltähän sitä löytyikin sitten sekä valinnanvaraa, asiantuntevaa palvelua kuin asennusmieskin.

Kerrankin homma sujui kuin Strömsössä: soitin liikkeen auetessa, sain oikean ihmisen kiinni, mies  lähti samana päivänä noutamaan näytteitä. Ja sitten soitin asentajalle, joka sattui olemaan melkein naapurissa asennuskeikalla. Hän tulikin suoriltaa  sen jälkeen ottamaan mitat meiltä. Ja jo illalla kilahti tekstiviesti maton menekistä ja asennuksen hinnasta.Tällä kertaa jätimmekin DIY-projektin sikseen, sillä aika on todella kortilla muuttoa ennen. Asennnustyön, joka sisältää mittauksen ja materiaalien toimituksen, kustannus on mielestäni varsin kohtuullinen, 500€.

Tänään mallailin sitten suosikkejani portaikkoon ja sain tehtyä päätökseni. Hakusassa oli tammiparkettiin sopiva lämpimähkö sävy, joka taittaisi mielummin keltaiseen kuin harmaaseen.

Isosta joukosta, joka näkyy ylimmässä kuvassa, loppusuoralle karsiutuivat nämä  neljä:

Kaksi napakkaa ja sileämpää neulosta, yksi chevron-kuosinen ja tuo vasemman alareunan muita pulleampi ja pehmeämpi matto.

Chevronin karsin ensimmäisenä pois: se oli tilaan turhan levoton. Toisena karsiutui harmaasävyisempi sileämmistä neuleista, ja jäljelle jäi paksu punos (yllä) ja tämä lopulliseksi valinnaksi päätynyt lämminsävyisempi sileistä neuloksista tässä alla:

Juhannuksen alusviikolla on asennuksen aika. Siihen mennessä, jos luoja ja raksastaminamme suo, on muutto hoidettu. Ette usko, kuinka jännittää, stressaa ja ilostuttaa nämä viimeiset ajat ennen osittaista katselmusta -tuntuu, että on vain aika ennen deadlinea, mitään ei päähän mahdu sen jälkeen.

Pitäkää peukkuja ja varpaita, että kaikki menee hyvin ja päästään parin viikon päästä muuttamaan ja viimeistelemään kotia jo siellä asuen ❤️

Kommentit (4)
  1. Toimii! Meillä vastaavaa kuviota hieman vaaleammassa sävyssä käytävämattoina ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tulee kauniit portaat! 🙂

    1. Hieno kuulla! Sisal miellyttää noin ylipäätään materiaalina. On sopivasti ajaton ja sopii monenlaiseen sisustukseen!

  2. Itsellä luultavasti juuri valitsemaasi pienen eteisen lattialla enkä voisi olla tyytyväisempi.

    1. Oi onpa kiva kuulla! Tärkeää on, että saa imuroituakin hyvin, joten jos toimii eteisessä, toimii takuulla portaikossa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *