Ihastuttava Erica Weiner

Lilou's Crush

Tutustuin Sofinahissa mielenkiintoiseen korumerkkiin Erica Weineriin, ja selvitin ystävämme guugelin avulla siitä hiukan lisää. Erica Weinerin valikoima on kokoelma itse tehtyjä/muokattuja koruja ja vintagekoruja. Kuinkas ollakaan, Erica itse on Brooklyniläinen, kolmannen polven nykkiläinen, ja hänellä on pienet puodit Brooklynissä ja Nolitassa.

Kuten edellisessä postauksessa nopsasti kerroinkin, Nolitassa vietin lähes koko lauantaipäivän, lorvin kahviloissa ja kiertelin vintageputiikkeja ja juuri tällaisia pieniä koruliikkeitä.

Viivyin pienessä puodissa kauan ja tutustuin valikoimaan huolella. Liikkeessä oli useiden satojen dollarien koruja dimangeineen, ja muutaman dollarin koruja sulassa sovussa. Olin vähän haaveillut hankkivani jonkun kivan sormuksen muistoksi matkaltani, mutta tällä kertaa en onnistunut sellaista löytämään.

Löysin sen sijaan jotain muuta:

60-luvun aitoa rihkamaa (vintagea se oli tämäkin kuulkaas) olevat nimikorut. Ostin kaksi, sillä erikoisella sattumalla on merkittävä osansa asiassa:

Nimikoruja oli iso kulhollinen, ja ensimmäinen käteeni sattunut oli June -syntymäkuukauteni New Yorkiksi. Ja toinen oli hämmästyksekseni vanhojen, rakkaiden työkavereiden minulle vuosia sitten antama englanninkielinen lempinimi. Mikä on mahdollisuus maailmassa, että näin sattui, eikä käteen tullut vaikkapa Angela, Colleen, Gloria tai joku muu kymmenistä eri vaihtoehdoista. 12 dollaria plus verot päälle, ja omistin jotakin näin hienoa.

PS. Sofinahista löytyy ainakin tuollaisia sydänriipuksia, joissa on jokaisessa pieni sanoma, ja muutoin Erica Weinerin verkkokauppa toimittaa Suomeen.

Kommentit

Näyttää viehättävältä. Ja Sofinahissakin pitää ilmeisesti joskus piipahtaa, jahka pääsen joskus sinne pääkaupunkiseudulle päin... 

Hertta
Lilou's Crush

Suositteken kyllä kovasti Sofinahia -tuotteet ovat "hand picked", joka tietysti näkyy myös useiden vaatteiden korkeana hintana, mutta on siellä myös kohtuuhintaisia ihanuuksia. Ja ainahan sitä voi haaveilla :) Putiikki on pieni ja soma kuin nappi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.