Ihmevoide ja CC-puikko

miracle cream2.jpg

Tuossa männäviikolla, ennen tätä tautikurimusta, huomattavasti hehkeämmässä olotilassa, otin kuvat parista kivasta testaamakseni saamasta kosmetiikkatuotteesta, jotka olen käytössä nyt hyviksi havainnut.

Nyt raskaana ollessani kasvojen iho on voinut perin mainiosti, ja olen mielelläni keventänyt meikkivoideosastoa (-no, annas tulla syksympi, niin taas olen tukevampien tuotteiden parissa…) ja löysin juuri loppuneen suosimani Lumenen CC-voiteen jälkeen käyttööni Garnierin Skinnaturals Miracle Creamin, vallan anti-age-versiona. Voide lupaa napakoittaa pidemmän päälle ihoa ja vaikuttaa ryppyihin, mutta kelläs meistä semmoisia on… Näistä vaikutuksista en osaa sanoa, koska käyttöä on ollut sen verran satunnaisesti, mutta mitä voide tekee todella, on ihonvärin tasoitus ilman meikattua pintaa -siis vielä huomattavasti kevyemmin kuin vaikkapa CC-voiteet.

P5130188.JPG

Voiteelle ei ole laitettu mitään ”lappua” mihin tarkoitukseen sitä varsinaisesti käytetään, oman tulkintani mukaan kyseessä taitaa olla sävyttävä päivävoide (varmasti, ainakin jos iho on rasvoittuvaa sorttia). Tuskinpa kukaan yöksi sävyttäviä tuotteita käyttää, ellei siis ole yöjalkaan matkalla… Itselläni hitusen kuivanahkaisena tämä toimitti kosteusvoiteen päällä ohuen ohuen ”meikkivoiteen” virkaa. Värisävyjä on yksi -purkissa valkoinen, levitettäessä ihon sävyyn sopeutuvainen, joka ensimmäisellä kerralla oli kalpeanaama-meikäläiselle aivan aavistuksen tumma, mutta nyt jo kevätauringon jälkeen oikein sopiva. Harmillisesti tuo kuva on vähän mössääntynyt, että antaisi täydellisesti selkeyttä siihen, miten vähän meikatulta iho näyttää, mutta kuitenkin eläväiseltä, ihan noin pumpuliposki en luonnossa sentään ole -raskaana tahi ei!

P5110177.JPG

Tämä on siis vallan mainio ”nopeasti vähän eloa nassuun” – voide, joskin itse vähänkin huolitellumman lookin toiveissa lisäisin vielä peitevoidetta punoittaviin kohtiin. Silmänaluseni kaipasivat myös hiukan peittoa, ja olen nyt tutustunut kevyen peiton antavaan Max Factorin CC-kynään, joka siis tarkoitettu nimenomaan silmänalusille. Sävy oli tosiaan hyvin vaalea, mikä ilahduttanee meitä kalkkiksia kovasti.

 Jälki on ohutta ja helposti häivytettävä. -Ei siis soveltune kunnon ”dagen efter” -pandasilmien peittoon, mutta juurikin luonnolliseen lookiin. Tykkäsin kovasti. -Kuten tiedätte, nämä kynämalliset meikkituotteet kuten esimerkiksi nämä poskipunakynät (kunhan eivät ole teroitettavia!) ovat mieleeni kovasti muutenkin.

Kommentit (2)
  1. Minäkin ostin tuon Garnierin voiteen innoissani jo pari viikkoa sitten, mutta valitettavasti sävy on sen verran tumma, etten usko ruskettuvani (jopa r-sanan käyttö on hieman harhaanjohtavaa omalla kohdallani) missään vaiheessa. Niinpä laitan sen eteenpäin jollekin tummahipiäisemmälle ystävälleni 🙁

    1. No vitsi, minulla se oli saadessani myös vähän tumma, mutta sitten nyttemmin sopiva, väriä se tuo, mytta raja ei mielestäni erotu. Yleensä KAIKKI ”yhdenkoon” eli yhden värin voiteet on mulle myös liian tummia. Mitäs jos koklaat vielä ensi kuussa! Josko sun kävis sama? Laitan sitä tosi maltillisen määrän ja levitän hartaasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *