Ikioma hiihtokeskus

Lilou's Crush

Terkkuja Lahest! Tänään taas päästiin kahteen pekkaan sivakoimaan, voi ilon päivää! Helsingissä kun ei ole lumesta tietoakaan, on kyllä aikamoista luksusta, että anoppila on varsinainen ski-resort sijaitessaan tässä Salpausselän suuntavilla, missä lunta on laduiksi saakka.

Täytyypä samalla antaa vinkki suunnilleen näillä seutuvilla kulkeville suksikaupasta, jos sellaista kaipaat. Ostimme molemmat uudet menopelimme Intersport Valosta, ja saimme kymppi plussan palvelua: ajan kanssa, perusteellisesti. Mitattiin, punnittiin laajasta valikoimasta vaihtoehtoja juuri meidän tarpeisiin ja taitoihin, testattiin ja tutkittiin. 

Omat pertsasukseni ovat norjalaiset Madshusit ”karvapohjasukset”, mahdottoman kevyet ja mielestäni myös suksiksi harvinaisen sievät. Monot ovat Salomonin, parhaat, jotka koskaan olen jalkaani laittanut: istuvat kuin sukka säädettävän kantapään ja kunnon kiristysnauhojen vuoksi. Ei hierrä, ei hankaa! Ovat jopa ladulle tallustellessa mukavat jalassa.

Mieheni Fisherin zero-paketti oli kerrasta täydellinen, ja parikymmentä vuotta hiihtoa vihanneesta kaverista kuoritui varsinainen hiihtohirmu (tästä kertonee jotain suunnitelmat osallistua ensi vuonna Finlandia-hiihtoon!) Itselläni piti hiukan tuunata suksivalintaa testikertojen jälkeen, ja sekin hoitui suit sait, ja täysin samalla tarkkuudella. Siellä ne sivakat pitävät majaansa liikkeen varastossa siihen saakka, että taas päästään tänne ”hiihtokeskukseemme”.

Kommentit

Anne L. (Ei varmistettu)

Hei,
Teillä kyllä mahtavat puitteet hihtämiseen. Kyllä hyvät välineet ja varusteet tekee hiihdosta kaksinverroin mukavampaa :) Kiva, kun suksi pitää ja on hyvä luisto. Eikä ole kylmä eikä liian kuuma varusteissa. Sykettä ja lämpöä voi jokainen säädellä hihtovauhdilla. Tunne on mahtava hiihtolenkin ja saunomisen jälkeen. Raikkaita ja sivakoita lenkkejä tälle talvelle.
t. Anne

Hertta
Lilou's Crush

On kyllä aivan mahtavat! Latu kulkee aivan mummulan vierestä! Nyt ollaan hiihdelty vasta nolla-ja plussakeleissä, että soijaa on puskenut, melkeinpä jo odottelen pikku pakkasia... enemmän on helppo laittaa päälle, mutta ilman hiihtoasua ei taida olla ladulle asiaa :D 

sinne myös mitä parhainta talvea, suksilla ja ilman :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.