Illan asu

Lilou's Crush

 

 

Hipattiin viikko sitten ystäväiseni kanssa ystävänpäiväkekkereissä, ja käytiin vielä drinksullakin, vallan villiinnyin. Kotona olin kello yhdeksän, tuntui muuten ihan siltä,  kuin olisi hipannut pidemmänkin kaavan kautta. 

Vuosien tauon jälkeen jalassa oli korkeavyötäröiset farkut, joita suositteli JC Jumbon mestarifarkkuepeli Titta kokeilemaan, vaikka en ihan heti innostunut. Epäilykseni on nyt kumottu, ja niitäkin löytyy mukavina, ei kiristä, ei purista, eikä vilku enää rekkis kumarrellessa. Jos muistat minun maininneen, että inhoan peplumia, sen teen edelleen, paita on mallia teltta helmaröyhelöllä. Vähän niinkuin helmalakana, you see ;)

Kuvaa katsoessa opin muuten kaksi asiaa:

  1. Ei nilkkureissa (teko)nurmelle, se nielee kivoistakin kengistä kaiken khuuliuden.
  2. Vaalea huulipuna ei ole tarkoitettu näille pusuttimille. Asia, jota en haluaisi uskoa, mutta pakko se o.

 

Paljon saa asiaa yhdestä asusta. 

 

Kuvassa yllä: t-paita H&M Trend, housut JC Crocker Pow (saatu), kengät H&M Premium (saatu).

Kuva Mikko Rasila

Kommentit

Helmalakana :D Minäkään en tykkää peplumista. Mutta näytät kivalta helmalakanassa ja farkuissa ja tykkään myös kengistä. Sen minkä tekonurmi cooliudessa vie niin ilmapallot tuo takaisin? Pitäisi itsekin mennä farkkuostoksille, haussa juurikin mustat peruspöksyt. Ehkä teen sen tänään. Minusta on tullut pääkaupunkiseudun tyttöjä, niin samalla voisi varmaankin tutustua hieman paremmin tuohon Helsingin keskustaan.

Hertta
Lilou's Crush

Tuommoinen helmalakana on kyllä todella armollinen vartalolle ;) Ja tervetuloa kaupunkiin! Itse olen saanut mahtavaa jeesiä farkkuasioihin JC:ssä tuolla Jumbossa, jonne olemme körötelleet autolla, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että muissa liikkeissä on ihan yhtä hyvä jelppi, enpä olisi moniakaan malleja hiffannut päälleni vetää itsekseni. Minulla on noita mustia matalana ja korkeana, ja ovat kyllä tosi mukavat, sellaisen vinkin voin muuten antaa, että juuri ihan pikimustana koko on minulla normaalia isompi, muissa väreissä sitten se peruskoko.  Ilmapallot oli muuten ihanat, ai että!

Saara1111 (Ei varmistettu)

Millon ja mistä tuo ihana helmalakana on ostettu?:) löytäisinköhän vielä samanmoisen jostain?:)

Hertta
Lilou's Crush

No ei kuule ihan kauaakaan sitten, ootas kun guuglaan, vieläkö löytyypi verkkokaupasta...kuule tosa, ole hyvä :) http://www.hm.com/fi/subdepartment/LADIES?Nr=4294963792#Nr=4294963792&N=204559

saara1111 (Ei varmistettu)

Kiitos, lähti kohti kotia!:)

Hertta
Lilou's Crush

Kiva :) olit sukkela! Tykkään paidan mallista kovasti, vaikka on tosiaan aika teltta. In a good way.

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Voi kuinka suloinen olet! Ihana kuva!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, kiitos. Taitaa ilmapallerot sulostuttaa :) Hauskaa lauantaita!

williina
Villiinan

Aivan ihana tausta! Ja ilmapallot! Ja ylipäätään ihana kuva! :D

Hertta
Lilou's Crush

No voi sinä. Itte taidat kuule olla aika ihana :) kiitos!

Pin (Ei varmistettu)

Tää oli pirteä ja odottamaton setti, tykkään! Kamppailen samanlaisen huuliongelman kanssa: mieleni kaihoaa nuden sävyä, mutta kaupassa niitä kokeiltuani näytän ihan kuolleelta. Kai pitää pinkki taas hommata ;)

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kun tykkäsit! Tuo asu ei muuten tuossa asennossa pääse ihan oikeuksiinsa, mutta tietty eihän niitä vaatteita pönötystä varten puetakaan :) ja just toi sama, pinkki/punainen/roosa, jopa koralli, niillä me tytöt taidetaan mennä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.