Ilmainen ihana sisustuslehti -vinkkaus

Lilou's Crush

Siinä, missä muotilehdet tuntuvat olevan nykyään yhtä mainosta, onneksi asiakas/mainoslehdet osaavat myös olla yhtä ihanaa sisältöä pullollaan!

Surffailin taas kerran Tikkurilan sivuilla maalivinkkejä etsimässä, ja kiinnitin huomiota tosi hyväksi petraantuneeseen vinkki- ja kuvamaailmaan. -Ja kohta tuli vastaan kohta, josta saattoi tilata Tikkurilan mainoslehden Color Now'n ilmaiseksi. (Nyt nosto olikin suoraan etusivulla.) Paksu, kaunis lehti tuli kahdessa päivässä!

Sanonpa vaan, että tämä oli parasta, mitä posti on pitkään aikaan kiikuttanut.  Viihdyin lehden seurassa pidempään kuin monen viimeaikaisen varsinaisen sisustusaviisin.

Kommentit

Tasaraita

Näyttääpä lehti hyvältä. Kiitos mielettömästä vinkistä, kävin itsekin napsuttelemassa tilauksen. Nyt vaan sit lehteä odottelemaan. Tässä on maalarin telakäsi syyhynnyt jo muutenkin jonkin aikaa, joten ehkä tuolta löytyy se inspiraatio ja sävy joka saa aikaan jo toimintaakin. Toistaiseksi oon vaan miehelle höpissyt, että eikö oliskin kiva taas vähän maalailla vaikka makuuhuonetta. :)

Nökö (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, minäkin kävin naputtelemassa lehden tilaukseen.

Kissankieli
Hello Dolly!

Kiitos vinkistä! Värikarttaintoilijan nappihankinta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.