Iloista vappua!

Lilou's Crush

Johan on vappusää!

Onneksi pienen hetken pilkisti aurinko, kun lapsukaiset visiteerasivat miehen kanssa Vironniemen päiväkodin perinteisissä vappukarkeloissa Säätytalon puistossa. Pääsivät ilman raesadesaatetta ponirattaiden kyytiin, ja sillä oli jo vapputunnelma sinetöitynä.

Itse piirustelen täällä viimeisiä sähköpiirustuksia sähkömiestä varten, ja pakkailen vasurilla lasten tavaroita. Omatkin pitäisi ehtiä haalia kasaan. Onneksi on vielä huominen, sillä vielä on kirjahyllyt purkamatta ja kämppä siivoamatta. Kivampi sitten välillä visiteerata tavaroita noutamassa, ja etenkin kotiinpaluun aikaan, kun on kaikki puts ja plank.

Pikantin lisänsä tähän hommaan toi tänään sunnuntaina (!) Osuuspankista kilahtanut viesti, että remonttilaina on nyt nostettu tilillemme ja lainanjärjestelymaksu veloitettu. Mikäs siinä, mutta metsään meni.  Tarkasti sovimme, että nostamme lainan vasta kun maksun aika tulee remontin ollessa valmis ja hyväksytty, ja maksun summa sentilleen tiedossa. Hmpf. Pieniä juttuja, mutta kuormittaa muutenkin äärirajoilla nitisevää aivokapasiteettia. No, pyysin vetämään maksut takaisin ja noudattamaan alkuperäistä marssijärjestystä, toivottavasti ei vaadi mitään suurempaa hulabaloota tämä homma.

Mutta eipä mittään.  Nyt sentään skumppaa Talon Miehen kanssa, etenee hommelit, ja kello 7.00 tiistaiaamuna on treffit urakoitsijan kanssa, ja siitä se sitten alkaa! Miten jännää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.