Iltanäkymä

Lilou's Crush

Omat näkymät <3

 

Taivaallista. Pääsin kotiin sillä ehdolla, että täyslepo onnistuu parisen viikkoa. Se laitetaan onnistumaan.

Ollaan ihan onnen huumassa koko sakki, niin valtavan ihanaa olla kotona yhdessä taas.

 

PS. Ja eikun tietty huomenna täyttämään sitä sairaalakassia uudestaan  Herkut tuli syötyä, shampoo, suihkugeeli ja rasvapurtilot tyhjennettyä ja korvatulpat käytettyä. Seuraava sairaalareissu onkin haikaramatka -on sen hetki ensi yönä tai kuuden viikon päästä!

Kommentit

Ihanaa että pääsit kotiin <3

Hertta
Lilou's Crush

Ilon itku meinasi päästä, vaikka mistään kamalasta paikasta en todellakaan kotiutunut, vaan hyvän hoidon huomasta :) On se koti vaan aina koti, ja nämä omat tyypit tietty etenkin parasta kun saa pitää lähietäisyydellä <3

Aisha J
Aisha

Suloista oloa sinne kotiin! Ihana on kotona köllötellä :)

Hertta
Lilou's Crush

No se on just niin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Oooo, paljon onnea kotiin pääsystä! Koti on se paras paikka.
Ja tsemppiä tohon lepäämis juttuun ihan mielettömän paljon.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos tositositosi paljon :) sairaalassa oli hyvä hoito, kivat hoitajat ja ok sapuska, mutta tosiaan, ei kodin voittanutta!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Hei jee! Onnea! Jos ihanalta matkalta kotiutuminen on ihanaa, niin sairaalasta kotiutuminen on jotain järisyttävän ihanaa:) Tsemppii!

Hertta
Lilou's Crush

No just näin :) ja nyt on kiva tietää, että sairaalassa olo ei enää ole luvassa kuin sen "normaalin verran" jos vielä vähän isommille viikoille päästään :)

Marjan (Ei varmistettu)

Jännittävää seurata näin sivusta odotustasi. Toivon kaikkea hyvää viimeisiin viikkoihin/ päiviin. Elät ainutlaatuista aikaa.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kivoista sanoistasi. Täälläkin jo jännittää, etenkin juuri tuo, että ei tiedä, onko odotusta edessä viikkoja vai päiviä :) koetan tosiaan nauttia sen verran kuin mahdollista on, pikkuisesta massussa, koska tuntuu siltä, että meidän perheemme on valmis tämän toisen lapsen jälkeen, eikä tätä ihmeellisyyttä enää ole myöhemmin luvassa.

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

tsemppiä ja kaikkea hyvää sinne. ihanaa että oot pässyt omaan kotiin lepää rauhassa :)

http://bettinaw.blogspot.fi/

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, on aivan ihana olla kotona :) 

Ulla D (Ei varmistettu)

Voimia vuodelepoon, kyllä kotona on parempi kuin sairaalassa! Etenkin kun sinne tarvittaessa on lyhyt matka. Haaveilu esikoisesta on täällä pinnalla, joten tosi mukavaa lukea sun odotuksesta. Toivoo pitkäaikainen lukijasi!

Hertta
Lilou's Crush

Olet ihan oikeassa! Usko on vahva, että tässä reilun viikon päästä ollaan vielä yhtenä kappaleena, ja pääsen vielä "nauttimaan" tästä raskaudesta ilman näitä extrahaasteita -siis siinä vaiheessa, kun on tervetullut pieni maailmaan. Tuo haaveiluaika on kyllä suloista, nauti siitä ja toivottavasti haaveistasi tulee kauniimmalla mahdollisella tavalla totta <3

Maian (Ei varmistettu)

Minäkin pääsin eilen kotiin, tosin jo vauvelityttösen kanssa, ja ai että osaan samaistua tuohon tunteeseen!! Vaikka kaikki hoito oli huippuhyvää ja sekä hoitajat että huonekaverit parhaita mahdollisia, niin voi miten ihana nukkua omassa sängyssä - rauhassa! Kukaan vieras ei pelmahda samaan huoneeseen keskellä yötä! Oma ihana tyyny, ei muovitettuja! Oma rauhaisa suihku! Omat ruuat, ah mitä herkkuja!!! Ja tietty oma pieni rakas perhe.

Kaikkea hyvää teille molemmille sitä seuraavaa, varsin palkitsevaa sairaalakeikkaa varten!

Maian &amp; tyttö 3pvää

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.