Iltapäivätee teki päivän

Lilou's Crush

Nyt on vinkattava tänään kokeillusta uudesta jutusta.

Vietimme tyttöjen iltaa Riikan kanssa Kämp Brasseriessa Iltapäiväteen merkeissä. Ja olipa se ihana kokemus. Hämyisä tunnelma, kaunis ravintolasali, mielenkiintoinen valokuvanäyttely ikkunoissa, välitön, ystävällinen palvelu, ja tietysti ihastuttava seura... Enpä muista, koska olisin viimeksi niin hyvillä mielin ravintolasta lähtenyt. 

Iltapäivätee Kämpissä koostuu tuosta kerrostarjottimella tuoduista suolaisista ja makeista herkuista sekä pitkästä teevalikoimasta, josta voi valita mieluisensa. Olemme Riikan kanssa suorastaan huvittavan samanlaisia mieliteoissamme ja makuasioissa muutenkin, joten ei sinänsä ole yllättävää, että molemmat valitsimme suolaisten pikkusyötävien kaveriksi vähän nuupahtaneissa olotiloissamme virkistäväksi ja energisoivaksi kerrotun, inkivääriä, lakritsijuurta, sitruunaruohoa, mustapippuria, appelsiinin kuorta ja piparminttua sisältävän Ginger Breezen. Monipuolisesta makuluettelosta huolimatta suussa ei ollut ilotulitus, vaan seesteinen hyvä kokonaisuus. Makeiden painikkeeksi puolestaan valitsimme tarjoilijan vinkkaaman Milk Oolongin, eli kiinalaista vihreää teetä, jossa on tuoreen maidon aromi. 

Iltapäiväteetä voi nauttia maanantaista lauantaihin klo 15-18. Tajusin vasta nyt, että me istuimme pitkälti yliaikaa, eli pois ei hoputeltu hitureita millään muotoa. Hinta oli yhdeltä 27€, me saatoimme ehkä ottaa treffien alkuun vähän kuplivaa, joka kasvatti laskua lasillisen verran. Menun ja teevalikoiman voi kurkkia tästä.

Lämmin suositus arjen keskelle luksushetkeksi.

Kommentit

Saarab (Ei varmistettu)

Seuraava steppi arjen luksukseen on Yrjönkadun uimahallin lepohytti kera ystävän ja skumpan. Täyttä rakkautta vaikken uimisesta ja uimahalleista pidä. Vähän saunaa ja sen jälkeen rapeat sairaalalakanat ja kylpytakki. Täydellinen konsepti!

Hertta
Lilou's Crush

Tätä on niiiin moni kehunut! Itsekään en oikein tykkää uimisesta enkä uimahalleista, mutta yrjönkadulta on kyllä hälinät kaukana. Pitää kyllä laittaa listalle!

Vikkan (Ei varmistettu)

Käsittääkseni tarjottavat oli laitettu väärään järjestykseen kolmikerroksiselle tarjottimelle. Ja kyllä, sillä on merkitystä miten tarjottavat laitetaan kerrosvadille esille. Eikös Kämpin pitäisinolla viiden tähden paikka? Tämä on paha moka.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.