Isä ja teini ja mainonnan mahti

Lilou's Crush

Gigantti. Elektroniikkaketju teki arvovalinnan vuoden todennäköisesti tärkeimmässä kampanjassaan. Ja onnistui siinä: kolmen mainoksen sarjasta Isä ja Teini -mainos puhutteli sisikuntaa niin, että itkin melkein silmät päästäni. Muutkin kaksi olivat koskettavia, mutta tämä sai nostamaan läppärin syliin.

Osa mainosmaailman ihmisistä peräänkuuluttaa menestystä kilpailuissa ja saa kiksinsä niissä voittamisesta -ja mahtavaahan se on, hitsi vie, saada vallan virallista kunniaa tehdystä työstä. Itselleni on pystejäkin enemmän merkitystä tarinoilla, jotka vaikuttavat kassan lisäksi jossain paljon syvemmällä. Parhaalla mainonnalla toki pystytään tekemään molemmat, seka voittamaan skabat tekemällä tulosta että synnyttämään tunteita -jos niihin kisoihin ennätetään/muistetaan/saadaan osallistua... Tähän hirtehinen naurahdus, sillä "olen jostain joskus kuullut" että harvoin käy niinkin, että ihan parhaat jutut eivät koskaan edes pääse juryn eteen, mutta tekevät työtään muutoin mallikkaasti.

Mainonta ei ole vain pintaa, se on myös mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan. Nimenomaan mahdollisuus, ei velvollisuus. Muutos tehdään rohkeudella, tarinoilla ja tuomalla esiin ihmisyyttä. Ja tässä se ydin, miksi oma valintani tuntuu jälleen entistä enemmän oikealta.

Kommentit

Polettti (Ei varmistettu)

Hyvänen aika käyn hitaalla. Katsoin, että kiva mainos. Ihan kiva. Isä on ilmeisesti jäykähkö suomalainen jössikkä, joka ei lahjoista perusta eikä osaa ostaa. Mutta ostipa tyttärelleen kihartimen. Tosi symppistä! Luin sen jälkeen kommentit YouTubesta ja tajusin, että teinihän on poika.

No mutta. Mainos on täyskymppi! :-)

Intended Mum
Matkalla Perheeksi

Siis vau... tuohan on aivan valtavan hieno! Oon ihan pökertynyt ja vain hyvällä tavalla. Kiitos vinkkauksesta!

Ripstillikka (Ei varmistettu)

Apua, miten mahtava mainos. Mua itketti nuo kaikki kolme! Töissä ruokiksella piti pelätä, että joku huomaa mun tihrustavan Gigantin mainoksen edessä. :)

Tasaraita

Voi ei, itku tuli.

Lopussa isän pieni hymyn kare vastauksena pojan hymyyn kertoi niin paljon. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.