Itsetuntopuna?

Lilou's Crush

Kävin läpi koko huulipunakavalkadini. Olipa niitä kertynyt! Vanhimmat olivat jo parhaat, tai suorastaan kaikki päivänsä nähneet, ja joutivat roskiin.

Noudatan löyhästi kosmetiikkatuotteiden elinikäsuosituksia, huulipunat näyttivät tarrojen mukaan säilyvän 12-36kk, usein punan ulkoasu jo heti kertoi, että eläkkeelle ja sassiin. Haju muuttuu ilmiselvästi vanhentuneessa punassa melkeinpä ensimmäisenä, ja pinnasta tulee harmahtava.

Joukosta löytyi myös unohdettuja aarteita! Siinä, missä yleensö käytän joko luonnollisia ruusunpunia tai heleitä pinkkejä, syksyyn istuu täydellisesti Max Factorin (näyte) Marilyn Cabernet. Kirkas, vähän viiniin taittava runsas puna. Niin kaunis. 

Tällaisen punan kanssa haasteena on hampaat. Tai siis punan tarttuminen hampaisiin. Hyväksi havaittu kikka on ylimääräisen punan painaminen paperiin, ja hiukan rietas ele laittaa sormi suuhun, huulet kiinni ja vetää pois. Näillä suurimmat ylimääräiset lähtee, mutta tuota sormileikkiä ei kyllä auta suorittaa "on-the-go", kun on vaikkapa ratikassa pikaisesti lisännyt väriä, vaan kätöset on paras olla just pestyt. 

Kaikessa sotta-alttiudessaan tällainen voimakas puna ei siis lisää ainakaan omaa itsetuntoani, kuten kuulee monesti sanottavan, vaan pikemminkinkin päin vastoin. Mutta onhan se nyt hurjan upea  juuri laitettuna! 

Ja mitä tulee itsetuntoboost-punaan: parhaiten täällä toimii puna, jota ei levittämisen jälkeen tarvitse ajatella: on ja pysyy, ja aikanaan kuluu rajatta pois. 

Kommentit

Piipo79

Macin punainen mattapuna ei leviä eikä tartu hampaisiin! Ja pysyy, ehkä ruokailun jälkeen ihan keskelle huulia pitäö lisätä mutta muuten on aamusta iltaan! Suosittelen! 

Hertta
Lilou's Crush

Olen kuullut pelkkää ylistystä macin punista! Mutta vitsi, tässä on tuo matta-asia: mulla on niin "ruttuiset" huulet, että ne ei vain kertakaikkiaan toimi! Kunpa löytyisi pysyvä "peruspuna", huulilakkoja ja staineja en osaa käyttää.

MLM (Ei varmistettu)

Mulla on pysynyt Yves Rocherin puna tosi hyvin, kun jaksaa laittaa sen kunnolla rajausten ym. kanssa. On mattaisa, mut ei semmosella kuivalla tavalla. Eikä tyhjää koko pankkitiliä.

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Hei niissä on todella hyviä sävyjäkin! Juuri pari eläköitynyttä oli YR:lta, ja harmittelin että jouduin laittamaan pois. Hyvä kun muistutit:)

MiiaK (Ei varmistettu)

Ihana punainen! Haastelistaan kun vielä lisää hieman vinon etuhampaan, niin hampaat punassa -katastrofi on sillä sinetöity. Harkitsen hammasrivistön oikomista vain ja ainoastaan siitä syystä, että voisin käyttää kirkkaanpunaista huulipunaa ilman takuuvarmaa "sulla on vähän huulipunaa hampaissa" -kommentointia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.