J. Crew:n ystävät, tämä on teille

Lilou's Crush

Sain ihan mahtivinkin kommenttiboksiin Epleltä (suukko sulle!), joka mätsääkin hyvin näihin viimeaikaisiin "uutisointeihini" : ameriikanherkku J Crew on nyt aloittanut toimitukset myös tänne Suomeen. Tämä on tosi kiva juttu. Olen vähän osannut asiaa ounastellakin, koska nettisivuillaan kuikuillessani olen huomannut uusia maita ilmestyneen jakeluverkkoon koko ajan.

Jos J.Crew ei ole tuttu, suosittelen vilkaisemaan valikoimaa -merkiltä löytyy laadukasta perusvaatetta ja toki erikoisempiakin. Itse olen aiemmin tehnyt reissuillani ja NAP:in alessa erittäin hyviä löytöjä, ja monet vaatteet ovat täydessä käyttöiskussa vielä nyt viisi vuotta hankinnan jälkeenkin. Erityisesti kenkiä kannattaa katsastaa sillä silmällä.

Käsittääkseni ostosten teko toimii kuten Shopbopilla, eli tullit ja alvit saa nähtäväkseen (ja maksettavakseen) kassalla, eli yllätyksiä ei pitäisi sitten tulla.

J Crewn luova johtaja Jenna Lyons on yksi omista tyyli-ikoneistani. Häneltä saa huippuinspiksiä, miten toimistopukeutumista voi piristää, jos vain työpaikan pukukoodi sen sallii.

PS: Tässä vielä kevään 2012 mallistoa Shopstylen videolta:

 

 

 

Kommentit

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Täällä yksi vannoutunut J.Crewn ystävä! Toimistovaatteiden lisäksi taisin löytää myös ensi kesän juhlien outfitin sieltä.

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, jee, mahtista! Harmilliset ovat vain nuo alvitjatullit. Tosin kannattaa vilkaista, jos jotain ihanaa löytää, että tarjoisko NAP samaa vaatetta, sitten pääsisi tulliriesoista :)

I May Say (Ei varmistettu)

Jeeeeee! Jepu jeeeee!

PS. Jeeeee!

Nella (Ei varmistettu)

Kyllä meitä nyt hellitään! Tämäkin on minulle tuntematon merkki, mutta pitää ehdottomasti kokeilla keväämmällä. Taas kyselen mitoitusta, vastaako J.Crew´n S kokoa 36?

Hertta
Lilou's Crush

I May Say, ja vielä kerran JEEEEE <3

 

Nella, koot ovat himpsun verran reiluhkoja: olen aika jetsulleen kokoa 36, ja useissa J Crewn vaatteissa olen ottanut XS:n, jota muuten en kyllä käytä. Mutta jenkkikoot ovat tosiaan usein vähän ronskimpia. Toiset vaatteet ovat sitten S:ää. Eli riippuu vähän ostaako vaatetta jonka pitää istua vaiko voiko olla rennompi: mulla mekot XS, ja teepaidat S. Hameista kyllä on joku kokoa M, eli vaihtelee malleittain. Hankalaa :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Kiitos ihanuus :) minä tod olen tuon merkin ystävä. Mahtavaa kun toimittelevat tännekin, sillä minusta napin sisäänostot merkin suhteen eivät olleet ihan onnistuneita. Aww, nyt selailemaan ihanuuksia, tai viimeistään huomenna, pitäisi jo kömpiä peittoon.

Kivaa viikonloppua!

ps. muistatko päivittää sivupalkkiin uuden osoitteeni &lt;3

Anne Malia (Ei varmistettu)

Niin ja tärkein unohtui; Jennalla on just t ä y d e l l i n e n tyyli :)

Elina-allthatglitterspart2 (Ei varmistettu)

Jeee! Tää olikin erittäin hyvä uutinen! :) Ihanaa kun yhä useammat nettikaupat laajentaa toimitusaluettaan.

Marjukka / Fab Forty Something (Ei varmistettu)

No jopas jotakin, tämänhän oli loistouutinen!! Pitääpä heti tsekata sekä NAPin että J.Crewn sivut. Vitsi kun Jenna on upea tuossa kuvassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana uutinen, oman vaatehuoneen sisällöstä on varmasti ainakin 25 prosenttia JCrew:n vaatetta - tosin hinnat kummastuttavat, eurohinta on miltei sama kuin dollarihinta. Onko ilmoitetussa eurohinnassa laskettu sisältyväksi jo tullit yms. maksut mukaan?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.