Jaa kivoin isänpäivälahjavinkkisi!

Lilou's Crush

(Tokion lahjatavarakuva ei kyllä liity niin mitenkään tähän tekstiin... Mutta kiva kala!)

Ystävät kalliit, ny on hyvät neuvot kalliit. Probleema lienee universaali: isänpäivä on tulossa, ja pää lyö tyhjää lahjojen suhteen, ja tuo aikakin alkaa käydä vähiin. Oma mies ja isäpuoli on "plakkarissa" mutta lahjottaviin ihaniin miehiin kuuluu myös paappa ja appiukko. Kohtuuhintaisia lahjaideoita siis anelisin  ideanikkareilta!

Taustatietoa lahjottavista herroista:

Paappa tykkää järkihommista. On vanhan kansan lähes ysikymppinen herrasmies, pää terävä kuin partaveitsi. Flanellipaidat, pehmoiset sukat ja pyjamat sekä lämpimät liikuntavaatteet olleet kovin mieluisia aiemmin, samoin kirjallisuus. Nyt tekisi mieli jotakin vähän toisenlaista. Tärkeä pointti: ei mitään, mitä pitkään yksin eläneen miehen kaapeista jo löytyy, kuten esimerkiksi kodintarvikkeet ja koriste-esineet. Myös elämykset haasteellisia iän mukanaan tuomista krempoista johtuen.

Appiukko on charmantti kuusikymppinen. Lahjottu on kirjoin, kortein ja askarteluin, kenties sillä linjalla tänäkin vuonna, mutta mukavat ideat voisi tallettaa jouluakin silmälläpitäen. Hän on huumoriheppu ja tykkää lapsenlapsistaan yli kaiken. Appi on myös kävelevä tietosanakirja ja nippelitiedon mestari, esimerkiksi syksyisille synttäreille tilattiin pakettiin Tieteen kuvalehti, Äpyn metsästän joka vuosi joulunalustuliaisiksi. Tärkeä pointti: huumorihommat ja näpertely (esimerkkinä koottavat lentsikat) voisi olla mieleen, jos helpolla jostain löytyisi. Vaatetuksesta huolehtii pääosin anoppi, joten sille sektorille ei tohdi mennä.

Paljastaisitko siis kaikista parhaimman lahjuksesi kautta vuosien? Kiitän ja kumarran otsa parketissa.

PS. "onnistunein" isänpäivälahjani omalle miehelle lienee ulkomailta tilattu miesten tyylilehti, joka ei sitten koskaan saapunut,  hiffattiin asianlaita vissiin seuraavana isänpäivänä. Kutsuisin pohjanoteeraukseksi omalta osaltani... Onneksi yleensä mies on se, jonka lahjat osuu parhaiten maaliin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

miehellä eka isänpäivä edessä ja iloisille myös. Aion painaa vauvan jalan/kädenjäljet keittiöpyyhkeeseen ja antaa sen miehille lahjaksi. Haluaisin mennä näissä lahjoissa itse tehty -linjalla :)

T.reetta

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä ne isoisät onkin takuuvarmana iloisia :) Ja minustakin itse tehdyt on jotenkin isoisille vallan erityisen ihania! Ukille aka appiukolle tuossa olisikin kivaa ideaa! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Iloisille tarkoittaa isoisiä :D

T. Reetta

Lustu

Minä olen aina ollut surkea valitsemaan lahjoja. Kerran onnistuin kun ostin isälleni kirjan vieläpä ihan vaan kansikuvan perusteella. Oli kuulemma hyvä. Tänävuonna ajauduin erikoiselle linjalle ja tilasin puhelimen suojakuoret vastasyntyneen tyttäreni kuvalla (ensimmäinen kuva tulokkaasta hän näyttää siinä keskisormea) ja pätkällä iron maidenin sanoituksia. Isäni on hevimies. Katsotaan miten outo ostokseni vastaanotetaan :D

Kao Kao

Hämeentiellä siinä kelan pysäkin kohdilla on joku lennokkiliike. Mietin exälle sieltä kerran lahjaa, mutta sitten ostinkin jotain muuta.

Mietin että tykkäisikö Paappa jostain luontoretkestä koko teidän perheen kanssa? Nuuksiossa oli joku paikka, missä opas vei katsomaan liito-oravia ja lopuksi oli kodassa lohikeittoa ja nokipannukahvit. Menee kyllä elämyskategoriaan, mutta ehkä toi Paappa sana toi mieleen metsän :)

Pitääpä muuten seurailla tätä keskustelua, poikaystävällä on kohta synttärit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Me hommattiin viime vuonna ystäväporukan kanssa täysin yllätyksenä miehillemme (jotka ovat siis kaikki neljä hyviä ystäviä keskenään) liput jääkiekko-otteluun jonka jälkeen oli valmiiksi tehty pöytävaraus yhteen heidän lemppariravintolaansa.
Miehet olivat niin innoissaan, kun saivat pienen irtioton pikkulapsiarjesta ja laatuaikaa ystävien kesken.
Melkein tekisi mieli hommata samanlainen kattaus taas tälle vuodelle, niin nappiin se meni silloin. Ainut vaan että nyt se yllätys olisi jo "käytetty"..
Ehkä siis joku vastaavanlainen variaatio sopisi teidänkin daddylle? :)

Maikki1 (Ei varmistettu)

Mä olen ostanut muutaman kerran lahjaksi veljelleni seuraavan linkin mukaisia älypelejä.
http://www.sloyd.fi/puiset-c-54_97.html

Jos valitsee vaikeimman tason pelin niin varmasti riittää haastetta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.