Jännän äärellä ja tärkeä muistutus arvontaan liittyen

Lilou's Crush

Hui, huomenna aamulla soi herätyskello piirun viiden jälkeen. Edessä on taksireissu Töölön sairaalaan ja se ikuisuudelta tuntuneen ajan odotettu polvileikkaus. Keräilen täällä kamoja kasaan, ja aion vielä sukeltaa saunan lämpöön, sitä herkkua kun ei ole hetkeen luvassa. Palaan tänne blogin äärelle kun kynnelle kykenen.

Taisi vähän karata käsistä tuo keppien koristelu.

Pitäkää peukkuja ihanaiset!

 

PS. Kovin monelta oli harmillisesti jäänyt Isabel Marant pour H&M -arvontaosallistumisesta meiliosoite pois, joka tarvitaan arvonnan voittajan tavoittamiseen! Ennätät vielä jättää omasi!

Kommentit

Kao Kao

Tsemppiä leikkaukseen ja etenkin sen jälkeiseen kuntoutukseen! hienot on keppulat, noilla on hyvä sit hypellä eteenpäin..

(mä tääl jännitän onko olkapää niin rikki, et sitä pitäis leikata.. tiistaina on lekuri joka kertoo ultraustulokset)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos hurjastitsempistä, ja pidän peukkuja, että selviät ilman leikkuuta!!

Johannnna (Ei varmistettu)

Tsemppiä ihan hirmuisesti leikkaukseen! Itse myös odottelen toisen polven leikkausta, toinen leikattiin vuoden alussa... Nuo kainalosauvat on kyllä supersöpöt, hankkisin varmaan samanlaiset jos eivät olisi niin tyyriit :/

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi, kurjan tutun kuuloista :( kiitos kannustuksesta kovasti. Ja muuten, nämä minun kepakkoni ovat n. 25€, eli pehmustettujen kädensijojen ilosta minusta tosi edulliset (riippuu tietysti, kauanko tarvetta on, itselläni kun on mennyt kepitellen useampi kuukausi )

Johannnna (Ei varmistettu)

Tänään sainkin sitten viestin että minullekkin on varattu leikkaus ensi viikolle... Vaikka kuinka sitä odotti, niin ei sinne kyllä mitenkään innolla lähde :/ ja itsellänikin kepittelyä luvassa myös ainakin pari kuukautta, mutta taidan tyytyä ihan sairaalan kepukoihin. Niille kun ei sitten toivottavasti ole käyttöä enää tämän leikkauksen jälkeen! Jaksamista sulle kuntoutukseen, tiedän miten vaikeaa se joskus tuntuu olevan... Päivittelethän tännekin kuulumisia, kiva lueskella niitä sitten itsekin polvitoipilaana! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei hitsi, aikasemmin näin osan tuosta keppikuvasta ja ajattelin niitä sellaisiksi säädettäviksi sauvakävelykepeiksi :D Mutta nehän oliki hitsin hienon väriset kyynärsauvat, vai onkohan niille joku toinen nimi? Mutta hienot on ja tsemppiä paranemiseen!

Mira P
As I See It

Onnea leikkaukseen. Kyllä se hyvin sujuu :) Itekkin monta leikkausta läpikäyneenä tiedän että on hippasen jännää...

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Toivottavasti menee hyvin! Ja hieno laukku vielä kumppanina!

Bisou
J

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Mistä nuo sinun kivat keppisi olikaan hankittu? 25€ ei kuulosta paljolta, joten onko ne ihan omat vai lainakepit? Paljon onnea leikkaukseen!

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Mistä nuo sinun kivat keppisi olikaan hankittu? 25€ ei kuulosta paljolta, joten onko ne ihan omat vai lainakepit? Paljon onnea leikkaukseen!

Hertta
Lilou's Crush

Hei, omani olen saanut Respectasta edellisen leikkaukseni yhteydessä, tässä linkki kuvastoon: http://respecta.digipap.eu/Respecta_2013/Kuvasto_2013/index.html#/230/ 

Tsemppiä leikkaukseen ja toipumiseen. Kyllä sulla on stylet kepit :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.